کد خبر:۲۵۳۰۴۳
یک فوق متخصص عفونی در گفت و گو با «خبرگزاری دانشجو»:
گرمازدگی در کمین کودکان و پیران و بیماران قلبی/ کودکان بیشترین فوتی های گرمازدگی
یک فوق متخصص عفونی با اشاره به بیشترین آمار فوتی کودکان گرما زده گفت: کودکان، افراد مسن و بیمارانی که داروهای تضعیف کننده مصرف می کنند در معرض گرمازدگی هستند.
دکتر مسعود مردانی در گفت و گو با خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه علت گرمازدگی افزایش بیش از حد درجه گرمای بدن است، افزود: افزایش دمای بدن تا 41 و 42 درجه مغایر حیات است که ناشی از تابش طولانی مدت آفتاب و افزایش دمای هوا است.
گروه آسیب پذیر به مدت طولانی در مقابل آفتاب قرار نگیرند
وی گفت: کودکان، مردان و زنان پیر، بیماران قلبی و بیمارانی که داروهای تضعیف کننده مصرف می کنند در معرض گرمازدگی هوای کنونی کشور هستند و باید به مدت طولانی در معرض نور آفتاب قرار نگیرند.
مردانی افزود: ضعف عمومی، سستی، بیهوش شدن، عرق فراوان، کم آبی بدن و خشکی دهان از علایم این بیماری است.
گرمازدگی مرگ آفرین است
رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان گفت: کسی که گرمازده می شود آب بدنش از دست می رود، به حالت شوک در می آید و حتی ممکن است جان خود را از دست بدهد.
مردانی با اشاره به استفاده از روش های اورژانسی برای کسی که گرمازده می شود، گفت: فرد گرمازده را پاشویه کنید، یا دست و پایش را با آب بشویید و حتی بهتر است او را در یک ظرف حاوی آب یخ قرار دهید تا دمای بدنش تغییر کند.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه گرمازدگی به دو حالت خفیف و شدید رخ می دهد، اظهار داشت: کسی که به گرمازدگی خفیف مبتلا می شود با نوشین آب می تواند سلامت خود را به دست بیاورد اما کسی که به گرمازدگی شدید مبتلا می شود قادر به خوردن نیست و باید بهبود حال وی از روش های اورژانسی استفاده کرد و او را سریع به بیمارستان انتقال داد.
مایعات بنوشید
مردانی با بیان اینکه کودکان در معرض خطر بیشتری برای مبتلا شدن به گرمازدگی هستند، افزود: بیشترین آمار مرگ و میر گرمازدگان مربوط به کودکان است.
وی توصیه کرد: در این روزهایی که دمای هوا افزایش یافته از خنک کننده ها استفاده و مایعات به قدر کافی نوشیده شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.