نماینده جنبش عدالت خواه دانشجویی در دیدار با وزیر علوم از پایهریزی برخی رویه های اشتباه در وزارت علوم انتقاد کرد.
به گزارش باشگاه دانشجویان«خبرگزاری دانشجو»، علی محمد زاده نماینده جنبش عدالت خواه دانشجویی در دیدار با وزیر علوم ضمن تشکر از زحمات دکتر دانشجو، با اشاره به فرصت هایی که وجود داشت ولی استفاده نشد،گفت: برخی رویه های اشتباه در دوره ی وزارت دکتر دانشجو پایه گذاری شد.
محمد زاده در ادمه افزود: آنچه نکته اشتراک تمامی دوستان و تشکلها میتواند باشد فرصتهایی است که وجود داشته ولی از دست دادهایم. رویههای غلطی است که ای کاش در این دوران پایهاش گذاشته نمیشد. توصیههای بسیاری که جنبش دانشجویی به حضرت عالی داشت ولی اعتنایی به این توصیهها نشد.
این فعال دانشجویی در ادامه با انتقاد به بحث مجوز تشکل ها خاطر نشان کرد: از مجوزهایی که به تشکلهای دانشجویی داده نشد از جمله جنبش عدالتخواه، متاسفیم. در طول این هشت سال یکی از درگیریهای اساسی جنبش عدالتخواه بر سر مجوزها در دانشگاهها بود.
نماینده جنبش عدالت خواه دانشجویی با اشاره به دانشجویان پولی گفت: علی رغم اعتراض های مکرر، رویه مدرک فروشی در دوران جنابعالی ادامه یافت.
نکته دیگری که محمد زاده در ادامه صحبت های خود بدان اشاره نمود فضای بسته دانشگاه بود که خطاب به دکتر دانشجو گفت: این فضای بسته دانشگاه ها ادامه پیدا کرد و جنابعالی ظرفیتهای موجود دانشگاهها را فراموش کردید. نگاه شما به دانشگاهها یک نگاه کمی گرایانه بود و امکانات خاص دانشگاهها را نادیده گرفتید.
نماینده جنبش عدالت خواه دانشجویی در ادمه گفت: از جمله اقداماتی که در این دوره پایه گذاشته شد بومی گزینی که یک رویه ضد عدالت بود، بود و مسائلی از این قبیل که در این دوران متاسفانه اتفاق افتاد و فرصتهایی که استفاده نشد.
در ادمه با توجه به زمان مشخص هر یک از نماینده تشکل ها، سرکار خانم عبادین به ارائه نظرات خود به نمایندگی از جنبش عدالت خواه دانشجویی پرداخت.
عبادین در رابطه با اسلامیسازی دانشگاه افزود: اگر بخواهم رویکردی به عنوان یک دانشجو که در دانشگاهی هست که داعیه اسلامی شدن را دارد بدهم؛ باید بگویم اسلامیسازی با یک رویکرد تقلیل گرایانه به بحث تفکیک جنسیتی متاسفانه به مسلخ رفت و بسیاری از شئون و ساحتهای اسلامیسازی استفاده نشد منظور از مباحث اسلامیسازی، اسلامیسازی علوم و منابع درسی بود که در حوزههای مختلف نیاز به تجدید این علوم و مباحث بود متاسفانه نتوانستیم خروجی این بحث را در دانشگاهها ببینیم.
این فعال دانشجویی گفت: چه در حوزههای آموزشی و چه در حوزههای پژوهشی به خصوص در مورد پایاننامهها و پژوهشهای دانشگاهها، متاسفانه همچنان تجارت علمی را شاهد هستیم. ما شاهد اماکنی هستیم که سفارشی پایاننامه، مقالات ISIفراهم میکنند که در بین دانشجویان و اساتید رواج یافته است.
نماینده جنبش عدالت خواه دانشجویی در پایان گفت: اگر قرار بر این است که برند اسلامی بر دانشگاهها گذاشته شود باید اساتید دانشگاهها نوعی نشاط علمی را داخل جامعه دانشگاهی پمپاژ کنند. ولی شاهد آن بودیم که انگیزه اساتید با پذیرش بیرویه دانشجویان، حضور دانشجویان غیرحضوری، نیمه حضوری، پولی و غلبه نگاه کمی، کاهش پیدا کرده است.