نماینده تشکل جامعه اسلامی دانشجویان گفت: در دوران دکتر دانشجو در دانشگاه بحران جدی وجود نداشت ولی در دوران آقای خاتمی میگفتند ...
به گزارش باشگاه دانشجویان«خبرگزاری دانشجو»، ابوالفضل چمندی،دبیر جامعه اسلامی دانشجویان، در دیدار وزیر علوم با تشکل های دانشجویی ضمن انتقاد از حضور کم رنگ دکتر دانشجو در دانشگاه ها، سوالاتی را مطرح کرد.
چمندی افزود: علیرغم قولی که ایشان برای جلسهای قبلا داده بودند، متاسفانه روزهای آخر دولت است که توانستیم دکتر دانشجو را ملاقات کنیم.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان در ادامه گفت:یکی از بدیهای دولت دکتر احمدینژاد این بود که وزرای محترم در دسترس نبودند اگر چه مقام معظم رهبری فرموده بودند که مسئولین در دانشگاهها حضور پیدا کنند. ما از دکتر دانشجو به عنوان وزیر انقلابی انتظار داشتیم حداقل در سفرهای استانی در دانشگاه حضور پیدا میکردند که متاسفانه حضور پیدا نکردند.
این فعال دانشجویی در ادامه خطاب به دکتر دانشجو در باب علوم انسانی گفت:در حوزه علوم انسانی در دولت نهم و دهم چه قدر تحول ایجاد شد؟ آیا با تغییر دولت ما شاهد تغییر فضای دانشگاهها خواهیم بود؟ اگر زاویهای در دولت آینده با گفتمان انقلاب ایجاد شود فعالیتهای دولت فعلی و وزارت علوم چه قدر در آینده میتواند موثر باشد و نمود پیدا کند؟
چمندی در ادامه صحبت های خود افزود: خیلی تغییرات نسبت به دوم خرداد در زمان دکتر احمدینژاد اتفاق افتاد و حقیقتاً حوزه دانشگاه هم از لحاظ فیزیکی و هم از لحاظ ظاهری وجود یک وزیر انقلابی را تایید میکرد. هر چند نقدهایی در حوزههای مختلف همچون کرسیهای آزاداندیشی و مسائل دیگر بوده است.
در ادمه بحث با توجه به اینکه هر تشکل طبق زمان مشخص برای ارائه نظرات خویش فرصت داشت، سهرابی یکی دیگر از فعالین تشکل جامعه اسلامی به ایراد نظرات خود پرداخت.
سهرابی خطاب به وزیر علوم بیان نمود: در دوران حضرتعالی رشد علمی بسیار مناسبی داشتیم که نگاهها را نسبت به کشورهای اسلامی تغییر داد و در صدور انقلاب یک مسئله بسیار مهمی بود اما این رشدعلمی بسیار خوب در شرایط فعلی به درد کشور نمیخورد یعنی رشد علمی بومی سازی نشده و راه بسیار زیادی وجود دارد و در این مسیر مشکل اصلی عدم ارتباط صنعت و دانشگاه هست که مقام معظم رهبری چندین باره بدان اشاره کردند.
نماینده جامعه اسلامی دانشجویان در ادامه افزود: در دوران دکتر دانشجو در دانشگاه بحران جدی وجود نداشت ولی در دوران دوم خرداد آقای خاتمی میگفتند که هر هفت روز یکبار با بحران جدی مواجه بودیم که خیلی از این بحرانها از دانشگاهها بود که ناشی از بیتدبیری وزرای علوم قبلی بود که فضای دانشگاه را کنترل نمیکردند.
سهرابی در مورد لغو مجوز برخی تشکل های دانشجویی گفت:با توجه به لغو مجوز برخی تشکل های دانشجویی، تشکل های معتقد یه نظام ولی منتقد روی کار نیامدند و این مسئله شاید در فضای رخوت دانشگاه تأثیر داشت.
این فعال دانشجویی خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران نظام بر دو مسئله تأکید کردند و گفتند در دولت بعدی هم ادامه پیدا کند یکی ازاین مسائل رشد علمی بود و این تقدیری بود که رهبری از این رشد علمی مناسب داشند و نقطه مثبت دوران وزارت حضرتعالی بود.
سهرابی در پایان افزود:یکی از دغدغههای دانشجویان این است که وزیر علوم دولت یازدهم کسی نباشد که همانند دوره دوم خرداد دانشگاهها سفره آماده برای سودجویان باشند که بخواهند بر ضد نظام فعالیت کنند امیدواریم که دولت آینده وزیر علوم با کفایتی همچون حضرتعالی داشته باشد.