به گزارش گروه اشتعال «خبرگزاری دانشجو» انتشار جزئیات نامه کارگران درباره وعده حق مسکن و واکنش رئیس جمهور به درخواست کارگران توسط خبرگزاری مهر از مهمتین عناوین خبری در هفته جاری است. بر اساس این گزارش 4 ماه از طرح بی نتیجه افزایش حق مسکن و بن نقدی کارگران می گذرد و کارگران تاکنون 3 نامه به رئیس جمهور و همچنین وزیر تعاون، کار و رفاه نوشته اند، با این حال در روزهای گذشته محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری گفت می خواهد پاسخ نامه های کارگران را بدهد.
غلامرضا عباسی، دبیرکل کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران از ارسال نامه ای به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس جمهور درباره تعیین تکلیف افزایش حق مسکن و بن نقدی امسال خبر داد و گفت: از رئیس جمهور درخواست کرده ایم تا وعده خود در روز جهانی کارگر امسال را عملی کند.
در آخرین روزهای فعالیت دولت مناقشه جدیدی بر سر عملکرد اشتغالی دولتهای نهم و دهم به وجود آمده است. از یکسو وزیر کار میگوید دولت توانسته 7 میلیون شغل در کشور ایجاد کند و از آنطرف رئیس جمهور منتخب اشتغال سالیانه ایجاد شده در کشور را تنها 14 هزار فرصت اعلام میکند، این مسئله در روزهای اخیر باعث بروز برخی واکنشها از سوی مقامات ارشد دولت فعلی شده است.
یکی از مهمترین چالشهای کشور در سالهای اخیر فشار تقاضا برای ورود به بازار کار و از بین رفتن تعادل در عرضه و تقاضای نیروی کار بوده است. به عبارت ساده تر، در یک دهه اخیر به میزانی که کارجویان برای ورود به اشتغال آماده شدند، فضا برای پذیرش همه آنها ایجاد نشد و این مسئله باعث بیرون ماندن بخش قابل توجهی از کارجویان جوان کشور از بازار کار و به اصطلاح بیکاری آنها شد.
طبق آمارهای موجود و اظهارات سال های اخیر مقامات دولتی، با جود افزایش یکباره جمعیت در دهه 60 و رسیدن آنها به بازار کار در دهه 80 و 90، سالیانه کشور با 1 تا 1 میلیون و 200 هزار نفر متقاضای ورود به بازار کار مواجه خواهد بود که در صورت عدم ایجاد شرایط پذیرش این میزان کارجو در بخش های مختلف اقتصادی، کشور با انباشتی از تقاضای کار روبرو خواهد شد.
بازگشت به صفحه نخست سرویس اشتغال