به گزارش باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو»، حجتالاسلام حسین حیدری در جلسه امر به معروف و نهی از منکر که با محوریت عفاف و حجاب در دانشگاه آزاد واحد قزوین برگزار شد، اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر در تمام ابعاد دینی نمایانگر است و هیچ مسلمانی نمیتواند نسبت به معروفها و منکرها بیتفاوت باشد.
وی افزود: دین چیزی جز حب و بغض نیست و حب و بغض نیز به معنای دوست داشتن خوبیها و پرهیز از بدیها است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد قزوین با اشاره به وظیفه مسئولان در خصوص امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد: وظیفه مسئولان تشویق، حمایت و سازماندهی افرادی است که وظیفه خطیر امر به معروف و نهی از منکر را بر عهده دارند و در این زمینه از هیچ تلاش و کوششی دریغ نمیکنند.
حیدری افزود: توجه به عملکرد این افراد و تشویق و حمایت از آنان موجب میشود که امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ما تبیین شده و ارزشها آنگونه که شایسته است، نهادینه شود.
وی گفت: مسئله عفاف و حجاب همواره مورد توجه مسئولان دانشگاه آزاد قزوین قرار داشته و از مهمترین دغدغههای آنان به شمار میرود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد قزوین با اشاره به اینکه حرکتهای مثبتی که در این زمینه صورت گرفته را نباید نادیده گرفت، افزود: اما هجمههای شدید فرهنگی که دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نسبت به کشور ما آغاز کردهاند، موجب شده با جایگاه مطلوب فاصله داشته باشیم.
حیدری با اشاره به راهکارهای لازم برای نهادینه کردن عفاف و حجاب، اظهارکرد: یکی از اولویتهایی که در زمینه عفاف و حجاب باید مدنظر قرار گیرد، بحث فرهنگسازی است.
وی افزود: باید با برنامهریزیهای دقیق و درست و همکاری خانوادهها، مدارس، مراکز آموزشی و رسانهها با یکدیگر فرهنگسازی درستی نسبت به مسئله عفاف و حجاب در نظام اجتماعی که در آن زندگی میکنیم، صورت گیرد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد قزوین اضافه کرد: هر یک از این نهادها به نوبه خود میتواند سهم مهم و مؤثری در فرهنگسازی و باور ارزشی بودن عفاف و حجاب ایفا کند.
حیدری با تاکید بر هماهنگی همه مجموعههای موثر در زمینه عفاف و حجاب با یکدیگر، گفت: همه مجموعههایی که در زمینه عفاف و حجاب فعالیت دارند باید هماهنگ با یکدیگر عمل کنند، زیرا اگر حتی یکی از آنها در انجام وظایف خود سهل انگاری کند، امکان نفوذ وجود دارد.
وی افزود: به عنوان نمونه اگر همه مجموعههای اجتماعی که در زمینه عفاف و حجاب فعالیت دارند، به وظایف خود درست عمل کنند؛ اما خانواده در این زمینه کوتاهی کند قطع یقین با آسیب جدی روبرو میشویم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با بیان اینکه یکی دیگر از راهکارهای تأثیرگذار در این زمینه داشتن تشکل و سازمان برای پیگیری برنامههای پیشبینی شده در این زمینه است، تصریح کرد: اگر برنامهریزی درستی در این زمینه انجام نشود و روند اجرای برنامهها پیگیری نشود، ممکن است نیروهایی که در این زمینه فعالیت میکنند، همدیگر را خنثی کرده و به جای اینکه هم پوشانی داشته باشند، در خلاف هم حرکت کنند.
حیدری تصریح کرد: آسیب شناسی برنامههایی که با محوریت عفاف و حجاب به اجرا درآمده نیز یکی دیگر از راهکارهای نهادینه کردن عفاف و حجاب به شمار میرود.
وی اظهار امیدواری کرد که با بکارگیری راهکاری مناسب که چند مورد از آنها مطرح شد، مسئله عفاف و حجاب بیش از پیش در جامعه نهادینه شود.