کد خبر:۲۵۴۰۱۹
در پی هک پورتال اپل؛

هکرها روی دست مغزهای اپل بلند شدند

پورتال مخصوص طراحان و برنامه نویسان شرکت اپل، پنجشنبه گذشته هک شد.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، پورتال مخصوص طراحان و برنامه نویسان شرکت اپل، پنجشنبه گذشته هک شد. به گفته شرکت اپل، هکرها قصد به‌دست آوردن اطلاعات شخصی از اسامی ثبت شده در این پورتال را داشته است.
 
 
اپل در ادامه اطلاعیه خود گفته است اگرچه اطلاعات شخصی مربوط به developer های ما رمزگذاری شده و غیر قابل دسترس برای دیگران هستند اما با این وجود حفظ و تامین امنیت این اطلاعات که شامل، نام، آدرس، ایمیل و دیگر اطلاعات شخصی است، از اهمیت حیاتی و بالایی برای شرکت برخوردار است.
 
اپل فعلا این پورتال را از دسترس خارج کرده است و قول داده است به‌زودی پس از بازبینی های امنیتی و به‌روز رسانی های سرور و دیتا بیس آن، مجددا آن را در دسترس قرار دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار