کد خبر:۲۵۵۰۹۷
در بیست‌وسومین کنگره چشم‌پزشکی؛

جدیدترین روش‌های درمانی گلوکوم معرفی می‌شوند

یک فوق تخصص گلوکوم (آب سیاه) گفت: شیوع این بیماری چشمی در افراد بالای 40 سال و یا دارای سابقه خانوادگی بالاتر است.
جدیدترین روش‌های درمانی گلوکوم معرفی می‌شوند
به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، دکتر قاسم فخرایی، با بیان اینکه گلوکوم از جمله بیماری‌های چشمی است که به آسیب عصب بینایی منجر می‌شود، گفت: در اغلب موارد افزایش فشار داخل چشمی باعث بروز این صدمه می‌شود، البته درصد کمی از بیماران چنین شرایطی ندارند و فشار داخل چشمشان چندان بالا نیست.

این فلوشیپ چشم پزشکی ادامه داد: در این بیماری سلول‌های عصب بینایی به تدریج از بین می‌روند و در نتیجه بیمار دچار افت بینایی می‌شود، گلوکوم بیشتر در افراد بالای 40 سال و اشخاصی که سابقه خانوادگی گلوکوم دارند مشاهده می‌شود.

فخرایی با بیان اینکه بیماری آب سیاه افراد را در دو نوع حاد و مزمن گرفتار می‌کند که معمولا در نوع حاد آن، بیماران دچار علایم شدید و ناگهانی می‌شوند، گفت: فشار داخل چشم در آب سیاه حاد به‌طور ناگهانی افزایش می‌یابد و بیماران دچار درد چشم، افت دید، سردرد، درد اطراف چشم و قرمزی چشم می‌شوند.

وی در ادامه گفت: در نوع مزمن گلوکوم که شایع است، فشار داخل چشم بتدریج افزایش می‌یابد،به همین دلیل فرد معمولا متوجه بیماری خود نمی‌شود و خیلی دیر به پزشک مراجعه می‌کند،در واقع مراجعه در مرحله‌ای صورت می‌گیرد که بیماری بسیار پیشرفت کرده است.

این چشم پزشک خاطرنشان کرد: اقدامات درمانی در هر مرحله از گلوکوم تنها برای حفظ وضعیت موجود است و نمی‌توان دید از دست رفته بیمار را به حالت اولیه برگرداند، بنابراین مراجعه منظم و زودهنگام به چشم پزشک برای جلوگیری از پیشرفت بیماری ضروری است.

به گفته وی در مراحل اولیه بیماری دارو تجویز می‌شود، همچنین برخی انواع لیزر می‌تواند به عنوان جایگزینی برای یک یا دو دارو عمل کند، ولی اثر آنها با گذشت زمان کاهش پیدا می‌کند. 

 فخرایی اضافه کرد: در مواردی ممکن است دارو و لیزر هیچکدام به درمان جواب ندهد که در چنین شرایطی باید به فکر راه‌حل‌های دیگر مثل جراحی باشیم.

وی که در بیست و سومین کنگره بین‌المللی سالیانه انجمن چشم پزشکان ایران اداره کننده سمپوزیومی  تحت عنوان«روش‌های نوین درمان برای بیماران گلوکومی»است، در این باره توضیح داد: این برنامه  به مدت یک ساعت و نیم برگزار خواهد شد و در خلال آن دیدگاه‌های تازه‌تری در درمان بیماران گلوکومی مورد بحث قرار خواهد گرفت.

این فوق تخصص گلوکوم از حضور سه میهمان خارجی از کانادا و ایالات متحده آمریکا در این سمپوزیوم اطلاع داد و گفت: مدعوین، به ارایه روش‌های نوین در برخورد و تشخیص بیماری گلوکوم خواهند پرداخت.

بر اساس این گزارش، بیست و سومین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران از تاریخ ششم تا نهم آبان ماه سال جاری در مرکز همایش‌های رازی تهران برگزار می‌شود. 

 علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر از بیست و سومین کنگره چشم پزشکی می توانند با شماره تلفن 66919061- 66917617 تماس بگیرند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار