به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو» گر چه در سال 88 که سیاست های تشویقی برای افزایش جمعیت در کشور اعلام شد تصور می شد جمعیت کشور تا حدی زیاد شود اما به نظر می رسد سیاست هایی همچون طرح پرداخت یک میلیون تومان به ازای تولد هر فرزند که در ابتدا سر و صدای زیادی به پا کرد به دلیل کمبود بودجه کم کم به دست فراموشی سپرده شد و به دنبال آن نیز دیگر از سیاستهای افزایش جمعیتی که نیاز به بودجه داشتند نیز خبری نشد. با این حال تعداد زیادی از خانواده هایی که در سال 90 فرزند دار شدند بعد از چندماه هنگام مراجعه به بانک های عامل متوجه شدند که حساب یک میلیون تومانی فرزندانشان صفر شده و دفترچه پس انداز آتیه نیز بسته شده است به این ترتیب هدیه یک میلیون تومانی دولت دهم به هیچ نوزادی وفا نکرد.
این تنها نمونه ای از سیاست های تشویقی دولت برای فرزنددار شدن وکاستن از جمعیت پیر کشورمان بود که روی واقعیت به خود ندید و باعث شد تا اعتماد خانواده ها به سیاست های این چنینی رنگ ببازد.
با این حال سال گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی سیاست های جمعیتی را به تصویب رساند اما به دلیل اینکه مصوبات نیاز به قانونگذاری داشت به صحن مجلس آمد تا کارگروهی از نمایندگان خانه ملت در باره آن تصمیم گیری کنند.
یکی از سیاستهای تشویقی در این طرح برای تشویق به ازدواج و فرزندآوری ماده 9 این طرح است که بر اساس آن در تمامی بخشهای دولتی و غیر دولتی اولویت استخدام به ترتیب با مردان دارای فرزند و سپس مردان متاهل فاقد فرزند و سپس زنان دارای فرزند است. به کارگیری یا استخدام افراد مجرد واجد شرایط در صورت عدم وجود متقاضیان متاهل واجد شرایط بلامانع است.هرچند مشاغلی از قبیل پزشکی، پرستاری، معلمی که به لحاظ ویژگی تفکیک جنسیتی وجود بانوان را در اولویت قرار میدهند از شمول این ماده مستثنی هستند و در صورت نیاز به اشتغال بانوان، اولویت به ترتیب با زنان دارای فرزند و سپس با زنان متاهل فاقد فرزند است.
منبع: تهران بزرگ
بازگشت به صفحه نخست سرویس اشتغال
البته بايد بگم که 3 ميليون وام ازدواج ميدن ميمونه 57 ميليون!!!
اين آقا پسر اگه خوش شانس باشه يه پارتي خوبم داشته باشه و اگه اگه اگه از 22 سالگي سر کار بره و ماهي 600 هزار تومان هم پس انداز کنه (محاله) حدود سي سالگي ميتونه زن بگيره؟؟!!؟؟
حالا با اين طرح بدبخت زن که هيچي بايد بره از گشنگي بميره.