شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی با صدور بیانیهای، نکاتی پیرامون دولت یازدهم و کابینه پیشنهادی آن، بیان داشت.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای کشور با صدور بیانیهای، نکاتی پیرامون دولت یازدهم و کابینه پیشنهادی آن، بیان داشت.
در ابتدای این بیانیه ضمن تبریک مجدد به حسن روحانی و تنفیذ و تحلیف وی بعنوان رئیس جمهور، این شورای دانشگاهی بر خود لازم دید در آستانه تشکیل کابینه دولت جدید و مبتنی بر رسالت خود در نقد و بررسی منصفانه دستگاههای کشور، نکاتی را پیرامون دولت یازدهم و کابینه پیشنهادی آن، متذکر شود.
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در ادامه بیانیه خود پیرامون معنای اعتدال گفت: اعتدال یعنی؛ اصرار بر اصول نه عدول از اصول. دولت یازدهم که شعار اعتدال را «به مثابه راهبرد» برای خود برگزیده است، نباید از خاطر دور کند که اعتدال نه به معنای «عدول از اصول» بلکه «اصرار بر اصول» از طریق تدبیر است، که همانا چیزی جز پیروی از ولایت نیست. که اگر جز این باشد سبب طمع افراط گرایانی خواهد شد که اوج تبلور افراط گرایی آنان در فتنه سال 88 بود.
این شورای دانشجویی با اشاره به شاخصهای وزیر صالح، تصریح کرد: وزاری کابینه یازدهم باید «صالح» باشند، در نگاه ما دانشجویان بسیجی صالح بودن وزیر به معنای؛ پذیرش و باورمندی به جهت گیریها و سیاستهای نظام، کارآمد بودن، مردمی بودن، اعتقاد حقیقی به حکومت دینی و ولایت مطلقه فقیه، خوش سابقه بودن در مواضع(به خصوص در قبال حوادث فتنه گون) و رفتار سیاسی، تخصص و نوگرایی در زمینه وزارت مربوطه، حُرّیت سیاسی و عدم وابستگی حزبی و باندی است.
کارنامه نامطلوب برخی وزاری پیشنهادی، نکته دیگری بود که شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های کشور بدان اشاره کرد و گفت: انتظار میرفت کابینه پیشنهادی دولت یازدهم انقلاب اسلامی، از ترکیبی جوانتر و نوگرایانه تر برخوردار میبود.
در ادامه بیانیه آمده است: انتقاد به کابیه پیشنهادی از دو منظر وارد است، نخست کارنامه نامطلوب فکری سیاسی برخی اعضای پیشنهادی و دیگری عدم نوگرایی و گردش نخبگان. حضور چهره هایی که تمام خلاقیت و نوآوری خود را در دولتهای گذشته به کار گرفتهاند، و بعضا چندان هم موفق نبودند، جز ایجاد فضای تکرار و روزمرگی حسن دیگری ندارد.
در ادامه بیانیه این شورای دانشجویی آمده است: برخی از وزاری پیشنهادی مشخصا کارنامه نامطلوبی در جهت گیری های فکری و عملکرد سیاسی خود دارند، برخی از این آقایان درقبال آشوب های پس از انتخابات 88 ، نه موضع شفافی داشتهاند و نه دارند و بعضا حتی اکنون نیز حاضر به استخدام واژه فتنه در ادبیات خود نیستند.
«چرا باید بخش زیادی از ترکیب کابینه را چهرههای امنیتی تشکیل بدهند؟ چرا باید کسی که قرار داد ننگین فروش چندین برابر ارزان تر نفت را امضاء کرده است بر مسند وزارت بنشیند؟»
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در ادامه بیانیه خود متذکر شد: در حوزه مرتبط با ما دانشجویان، شخصی برای مسند وزارت علوم پیشنهاد شده است که درایجاد فتنه18تیر نقش آفرینی داشته است، نگرانیم که با رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی علوم، فضای علمی به وجود آمده در دانشگاه به فضای ملتهب سیاست زده تبدیل شود و این نهاد علمی تجربههایی تلخ و فتنهگون چون 18 تیر 78 را تجربه کند.
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای کشور خطاب به نمایندگان مجلس نیز گفت: نمایندگان مجلس باید فقط مصالح جبهه انقلاب را در نظر بگیرند.
در ادامه بیانیه تصریح شده است: ما دانشجویان بسیجی دانشگاههای سراسر کشور از نمایندگان مجلس شورای اسلامی میخواهیم بدون در نظر گرفتن فشارها و لابیهای احزاب و قبیلههای سیاسی فقط و فقط به مصالح جبهه انقلاب توجه نموده و به گونهای قاطع از دادن رای اعتماد به برخی از وزاری معرفی شده که از کارنامه نامناسبی برخوردارند خودداری کنند.
در پایان بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور آمده است: این روزها اخبار نگران کنندهای از حجم لابیها و اعمال نفوذها در راهرویهای مجلس به گوش میرسد که ما دانشجویان بسیجی را بر آن داشت تا بنا به رسالت آرمانگراییِ انقلابی خود، نگرانی از این مسئله را به مجلس و دولت متذکر شویم که مبادا این لابیها پنبهای باشد برای بریدن سر آرمانهای انقلابی و رای دادن مجلس به وزرایی که صالح نیستند.