کد خبر:۲۵۷۰۷۹

راه حل جامع عبور از بحران ابداع شد

راه حل جامع عبور از بحران و نقشه راه پیشرفت و میل به تعالی توسط مرکز کیفیت های برتر با عنوان «مکث» از سوی مرکز کیفیت های برتر ترسیم و ابداع شد.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، راه حل جامع عبور از بحران و نقشه راه پیشرفت و میل به تعالی توسط مرکز کیفیت های برتر با عنوان «مکث»از سوی مرکز کیفیت های برتر ترسیم و ابداع شد. نوید رضا نقیه معمار مدل تعالی گفت: این نقشه راه چند وجهی به منظور کمک به چگونگی پیشرفت و میل به تعالی سازمان‌ها، شرکت‌ها، وب‌سایت‌ها و کسب و کارها به ویژه در مواجه با بحران رونمایی شده است وی گفت: نقشه راه میل به تعالی با رویکرد پویایی فعالانه به جای ایستایی منفعلانه، دستاوردی ارزشمند و انرژی بخش برای تسکین آلام، برخورد با مشکلات، پذیرش مسولیت و جبران خطاها، حل بحران‌ها و توسعه همزمان به حساب می آید.

 

السیتکس در این پروتکل با اشاره به متغیرهای معادله مکث، مفاهیم کلیدی چون انتروپی، آوالانژ، مکث، دوام، حالات و ارتباط آنها با یکدیگر را موشکافی و نحوه عملکرد و تاثیر آنها را شرح می‌دهد. طراح مدل تعالی سازمانی السیتکس با اشاره به گام نخست فانوس تعالی ادامه داد: انعطاف به موقع، توسعه ظرفیت‌ها و پویایی مستمر رمز ماندگاری است، ما می سازیم تا بمانیم و ساختن یعنی تولید دستاورد یا خلق ارزش، لذا تنها راه و راز ساختن برای دوام و مواجهه با چالش ها، میل به تعالی مستمر است و نقشه چند بعدی این راه با تامل حکیمانه ترسیم می شود.

 

نقیه گفت: الگوی مرجع سرآمدی السیتکس از میان پنج مدل تعالی جهان، اولین و تنها مدلی است که در دنیا بحث فناوری اطلاعات و تولید دانش را مطرح کرد، به حوزه تعالی سازمانی کشاند و آنرا محور توسعه مدل تعالی مرجع دانست، همزمان، مهارت‌های مدیریتی را به حوزه آی تی کشانید و رُل فناوری اطلاعات و مدیریت را در کسب و کارها برجسته کرد تا با هموار کردن این راه، فضای سرآمدی و اعتبار و اعتماد را ایجاد کند.

 

این الگو بر چندین نظریه بزرگ و کلان از جمله «نظریه بزرگ سیرتعالی»، «نظریه بزرگ میل به تعالی» و نظریه ای کلان مبنی بر اینکه «اطلاعات بنیاد دانش است»، استوار می‌باشد. لذا، الگوی تعالی السیتکس همان مدلی است که در واقعیت، سیستمهای سرآمد از آن پیروی می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار