به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، راه حل جامع عبور از بحران و نقشه راه پیشرفت و میل به تعالی توسط مرکز کیفیت های برتر با عنوان «مکث»از سوی مرکز کیفیت های برتر ترسیم و ابداع شد. نوید رضا نقیه معمار مدل تعالی گفت: این نقشه راه چند وجهی به منظور کمک به چگونگی پیشرفت و میل به تعالی سازمانها، شرکتها، وبسایتها و کسب و کارها به ویژه در مواجه با بحران رونمایی شده است وی گفت: نقشه راه میل به تعالی با رویکرد پویایی فعالانه به جای ایستایی منفعلانه، دستاوردی ارزشمند و انرژی بخش برای تسکین آلام، برخورد با مشکلات، پذیرش مسولیت و جبران خطاها، حل بحرانها و توسعه همزمان به حساب می آید.
السیتکس در این پروتکل با اشاره به متغیرهای معادله مکث، مفاهیم کلیدی چون انتروپی، آوالانژ، مکث، دوام، حالات و ارتباط آنها با یکدیگر را موشکافی و نحوه عملکرد و تاثیر آنها را شرح میدهد. طراح مدل تعالی سازمانی السیتکس با اشاره به گام نخست فانوس تعالی ادامه داد: انعطاف به موقع، توسعه ظرفیتها و پویایی مستمر رمز ماندگاری است، ما می سازیم تا بمانیم و ساختن یعنی تولید دستاورد یا خلق ارزش، لذا تنها راه و راز ساختن برای دوام و مواجهه با چالش ها، میل به تعالی مستمر است و نقشه چند بعدی این راه با تامل حکیمانه ترسیم می شود.
نقیه گفت: الگوی مرجع سرآمدی السیتکس از میان پنج مدل تعالی جهان، اولین و تنها مدلی است که در دنیا بحث فناوری اطلاعات و تولید دانش را مطرح کرد، به حوزه تعالی سازمانی کشاند و آنرا محور توسعه مدل تعالی مرجع دانست، همزمان، مهارتهای مدیریتی را به حوزه آی تی کشانید و رُل فناوری اطلاعات و مدیریت را در کسب و کارها برجسته کرد تا با هموار کردن این راه، فضای سرآمدی و اعتبار و اعتماد را ایجاد کند.
این الگو بر چندین نظریه بزرگ و کلان از جمله «نظریه بزرگ سیرتعالی»، «نظریه بزرگ میل به تعالی» و نظریه ای کلان مبنی بر اینکه «اطلاعات بنیاد دانش است»، استوار میباشد. لذا، الگوی تعالی السیتکس همان مدلی است که در واقعیت، سیستمهای سرآمد از آن پیروی میکنند.