رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی گفت: وزیر بهداشت باید توجه ویژهای بر ترویج عملیاتی، میدانی و حرفهای اخلاق پزشکی داشته باشد.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمد رئیسزاده، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی ضمن بیان مطالبات فرهنگی از وزیر بهداشت دولت یازدهم بر لزوم تقویت و تعمیق روحیه خدمت رسانی به جای غالب شدن روحیه منفعتگرایی در حوزه سلامت تاکید و بیان کرد: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید توجه ویژهای بر ترویج عملیاتی، میدانی و حرفهای اخلاق پزشکی داشته باشد.
وی خواستار تقویت رابطه دانشجویان با استادان برجسته علمی و ارزشی شد و گفت: رصد، مراقبت و ارتقای فضای فرهنگی خوابگاههای دانشجویی و تقویت بیش از پیش معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت نیز از دیگر مطالبات فرهنگی بسیج جامعه پزشکی از حسن قاضیزاده هاشمی است.
رئیسزاده ضمن ابراز امیدواری از بهرهوری بهینه از پتانسیل 30 هزار دانشجوی علوم پزشکی، اظهار کرد: امیدواریم این جمعیت بسیجیوار در صحنه حضور داشته باشند و وزارتخانه نیز بتواند از این پتانسیل آن گونه که شایسته است در جهت ارتقای سطح سلامت استفاده کند.
لزوم توسعه سبک زندگی اسلامی به ویژه سبک تغذیه سالم
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور بر ضرورت پیشگیری از گسترش روز افزون بیماریهای غیرواگیر از قبیل سرطانها، قلب و عروق و دیابت تاکید کرد و افزود: امروزه وضعیت کشور ما به لحاظ بیماریهای غیرواگیر در آستانه نزدیک شدن به شرایط بحرانی است.
رئیسزاده با اشاره به مشکلات موجود مباحث تغذیهای پیرامون سبک زندگی نادرست، بر لزوم توسعه سبک زندگی اسلامی به خصوص سبک تغذیه سالم تاکید کرد و گفت: دولت آینده اگر درصدد اجرای برنامههای مفید در حوزه سلامت است، حتما باید موضوع سبک زندگی در حوزه سلامت را در دستور کار برنامههای خود قرار بدهد.
وی با بیان اینکه در این بین بسیج جامعه پزشکی نیز میتواند در به عهده گرفتن طرحهای معرفت استادان و آموزش سراسری تکنسینهای فوریتهای اورژانس کشور به مجموعه وزارت بهداشت کمک کند،بیان کرد: اگر بتوان ارقام تلفات ناشی از حوادث جادهای و سوانح و تصادفات را با همکاری سایر ارگانهای دخیل در بخش حوادث جادهای کاهش داد مطمئنا بار بسیاری از روی دوش بهداشت و درمان برداشته و از هزینههای بسیاری کاسته خواهد شد.
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: بسیج جامعه پزشکی درصدد است تا با همکاری مسئولان نظام سلامت، تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه فرد بیمار هنگام درمان جز رنج بیماری هیچ دغدغه دیگری نداشته باشد را تحقق ببخشد.