به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، متن نامه بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس در پی انتصاب جعفر توفیقی به سمت سرپرست وزارت علوم از سوی رئیسجمهور به شرح زیر است:
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر حسن روحانی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم؛
این نامه به جهت دغدغه علاقهمندان به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دوستداران توفیق بیشتر و بهتر حضرتعالی و در پی برخی انتخابها و انتصابات اخیر، خاصه در مقام انتصاب سرپرستی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، توسط بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس به نمایندگی از جامعه ی دانشگاهی تنظیم شده است که تقدیم میگردد.
چنان که مستحضرید و در مقدمه قانون اساسی نیز آمده است:«قوه مجریه به دلیل اهمیت ویژهای که در رابطه با اجرای احکام و مقررات اسلامی به منظور رسیدن به روابط و مناسبات عادلانه حاکم بر جامعه دارد و همچنین ضرورتی که این مساله حیاتی در زمینهسازی وصول به هدف نهایی حیات خواهد داشت، بایستی راهگشای ایجاد جامعه اسلامی باشد.»
لذا دوران مهم ریاست جمهوری، فرصتی حیاتی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران جهت تحقق آرمانهای انقلاب و مطالبات بهحق مردم است که تحقق واقعی آنها در تعهد و پایبندی کامل و راستین رئیس جمهور منتخب مردم و همکاران ایشان به قانون اساسی است. به همین خاطر، رئیس جمهور باید برای انجام رسالت سنگینی که بر عهده گرفته است، در همان بدو پذیرش مسئولیت، در پیشگاه قرآن کریم و در برابر ملت ایران به خداوند قادر متعال سوگند یاد کند، که پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی کشور باشد و همه استعداد و صلاحیت خویش را در راه ایفای مسئولیتهایی که بر عهده گرفته است به کار گیرد و خود را وقف خدمت به مردم و اعتلای کشور، ترویج دین و اخلاق، پشتیبانی از حق و گسترش عدالت سازد و از هر گونه خودکامگی بپرهیزد و از آزادی و حرمت اشخاص و حقوقی که قانون اساسی برای ملت شناخته است حمایت کند.
در حراست از مرزها و استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی کشور از هیچ اقدامی دریغ نورزد و با استعانت از خداوند و پیروی از پیامبر اسلام و ائمه اطهار علیهمالسلام قدرتی را که ملت به عنوان امانتی مقدس به او سپرده است همچون امینی پارسا و فداکار نگاهدار باشد و آن را به منتخب ملت پس از خود بسپارد. بدین جهت دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است برای نیل بهاهداف مذکور در قانون اساسی خاصه اصل دوم آن، همه امکانات خود را برای ، ایجاد محیط مساعد برای رشد فضایل اخلاقی براساس ایمان وتقوا و مبارزه با کلیه مظاهر فساد و تباهی. بالابردن سطح آگاهیهای عمومی در همه زمینهها با استفاده صحیح از مطبوعات و رسانههای گروهی و وسایل دیگر. آموزش و پرورش و تربیت بدنی رایگان برای همه، در تمامسطوح و تسهیل و تعمیم آموزش عالی. تقویت روح بررسی و تتبع و ابتکار در تمام زمینههای علمی، فنی، فرهنگی و اسلامی از طریق تاسیس مراکز تحقیق و تشویق محققان. طرد کامل استعمار و جلوگیری از نفوذ اجانب. محو هرگونه استبداد و خودکامگی و انحصارطلبی. و.... بکار برد.
مسلم است که برآورده ساختن اهداف فوق که مهمترین وظیفه رئیس جمهور، دولت و وزیران در کنار دیگر مسئولان است، در گرو میزان تعهد و تخصص مسئولان و دولت مردان نسبت به آنهاست. حال سوال این است که آیا دولتی که مدعی پایبندی به قانون و قانونمداری است، شایسته است از افرادی در کابینه خود استفاده کند که با اهداف فوق بیگانه بوده و در سابقه و کارنامه خود نشانی از پایبندی به اعتدال و قانونمداری نداشته و اساساً با انجام اقداماتی ضد قانونی از قبیل تحصن در مقابل جمهوریت نظام و نپذیرفتن آراء مردم در انتخابات 1388 و حتی توهین به رهبری معظم و مسئولان نظام، ماهیت خود را آشکار کرده اند.
پر واضح است که انتصاب و انتخاب چنین مسئولانی نه منطبق با خواست و اراده مردمی است که به دولت اعتدال رأی دادهاند و نه متناسب با سوگند بر زبان جاری شده و مسئولیتهای خطیری است که رئیس جمهور و دولت در اجرای قانون اساسی و اهداف فوق الذکر برعهده دارند. البته مجلس شورای اسلامی که نمایندگی واقعی مردم را به عهده دارد و به فرموده حضرت امام (ره) در صدر امور قرار دارد، به عنوان چشم ناظر و قدرتمند مردم، امکان نفوذ و ورود عوامل ضد نظام و ضد مردم را به ارکان قدرت نمیدهد، اما انتظار آنست که رئیس جمهور محترم در انتخاب همکارانشان به نحوی عمل کنند که شائبه تقسیم قدرت در میان احزاب و گروهها و اشخاص برای تطمیع آنها پیش نیاید.
متأسفانه به دلایل متعدد و مستند برخی انتخابها و انتصابهای اخیرِ صورت گرفته در مقام معاونتها و سرپرستی برخی وزارتخانهها، رئیس جمهور محترم را در مظان و معرض خطر عدول از اعتدال و سوگند یاد شده قرار داده است. چگونه میتوان پذیرفت کسی که در فتنه 88 نقشی مهم داشته و به سخنرانی علیه جمهوریت نظام پرداخته و انتخاب مردم را به سخره گرفته و موجب خدشه وارد شدن به اساس نظام شده است، امروز در منصب سرپرستی یکی از مهمترین وزارتخانهها قرار گیرد! آیا این گونه انتصابها با مشی اعتدال و خواست واقعی مردم و اصول قانون اساسی همخوانی دارد؟ آیا نباید سرپرستی که سکان امور وزارت را بهعهده میگیرد خود را پایبند به نظام و قانون اساسی و ولایت مطلقه فقیه بداند و آیا کسی که خود در مقابل این همه ایستاده است و به توهین علیه آنها پرداخته، که مستندات آنها نیز موجود است، میتواند شایسته تصدی چنین مسئولیتهایی باشد. مسلم است که پاسخ منفی است.
مگر نبود تأکیدات فراوان مقام معظم رهبری (دام ظله العالی) در پیش از انتخابات و پس از آن به تداوم پیشرفتهای چشمگیر علمی و مگر نبود تأکیدات رئیس جمهور محترم بر اهتمام به فرمایشات مقام معظم رهبری (دام ظله العالی). آیا انتخاب فردی سیاست زده در مقام سرپرستی مهمترین وزارتخانه مربوط به دانش و دانشگاه موجب سیاست زدگی دانشگاهها و خارج کردن آنها از فضای علمی نمیشود؟ آیا وزارت علومِ دوران اصلاحات که از چنین ویژگیهایی برخوردار بود، توانست محیط علمی مناسبی را برای تحصیل ایجاد کند که بخواهیم دوباره آزموده را امتحان کنیم؟ آیا انتخاب چنین مسئولینی، دانشجو را به عنوان نیروی سیاسی ارزان و پیاده نظام احزاب و گروهها و جریانات تبدیل نخواهد کرد و تجربه تلخ فتنه 18 تیر 1378 و فتنه خرداد 1388 را رقم نخواهد زد؟
ما دانشجویان بسیجی دانشگاه تربیت مدرسبه نمایندگی از دانشجویان سراسر کشور با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری (دام ظله العالی) در مورد همکاری با دولت منتخب، بدون هیچ گونه پیش داوری و سوءظنی، تمام تلاش خود را جهت موفقیت دولت یازدهم بکار میبریم و آرزوی توفیق بیشتر این دولت را در راستای منافع نظام مقدس جمهوری اسلامی از خداوند متعال مسئلت داریم. و البته بنا به وظیفه خطیر خویش حراست از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و اهداف والای آن را در سایه فرمایشات و رهنمودهای ولی امر مسلمین جهان با مطالبهگری و آرمان خواهی دنبال خواهیم کرد. و از هیچ کسی که بخواهد حقوق ملت و آرمان های نظام را نادیده بگیرد، نخواهیم گذشت.
والسلام علی من التبع الهدی
مگه ما به تو گفتيم تو نماينده ي مايي که اينطوري حرف ميزني... اتفاقا حرف دل خيلي ها توي اين بيانيه بود
معلومه که حواسشون به خيلي چيزا هست
سکوت هر مسلمان خيانت است به قرآن .