حرفهاي احمدي نژاد گفتمان امام(ره) است
وحيد خورشيدي در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به سخنان حضرت امام درباره مستكبران و حمايت از مستضعفان جهان اظهار داشت: آنچه احمدي نژاد مطرح مي كند همان گفتمان امام است و با توجه به اينكه اين حرف ها از روي فطرت الهي انسان ها بوده براي محرومين دنيا اميدبخش است.
وي تاكيد كرد: احمدي نژاد با اعتقاد راسخ اين حرف ها را مي زند و شعار نمي دهد.
دبير انجمن اسلامي دانشگاه يزد در ادامه با اشاره به شاخصه هاي سياست خارجي دولت نهم گفت: حمايت از جنبش هاي آزادي خواه سراسر جهان، پافشاري بر حقوق حقه ملت و ارتباط با كشورهايي كه با استكبار درگير هستند از مصاديق بارز سياست عزتمدانه دولت است.
خورشيدي تصريح كرد: رئيس جهور بايد اين آرمان ها را دنبال كند و كسي نمي تواند گفتمان عزتمندانه در سياست خارجي را تغيير و به قبل بازگرداند؛ زيرا مردم چنين چيزي را ديگر نمي پذيرند.
وي در پاسخ به سوالي درباره شكسته شدن دور تسلسل مديران سنتي در اين دولت گفت: اين مسئله ارزشمند است زيرا در چند دوره مديراني از يك نسل و يك تفكر مسئوليت هاي را بر عهده داشتند و خلاقيت ها از بين رفته بود.
دبير انجمن اسلامي دانشگاه يزد بيان داشت: اما در برخي از قسمت ها مديراني ضعيف منصوب شده اند كه علاوه بر بي تجربگي جسارت اجراي تحولات را ندارند، در اين راستا تغيير 9 وزير در دولت نشان دهنده واقف بودن خود دولت بر اين امر است./انتهاي پيام/