کد خبر:۲۵۸۸۱۱
ادعای تازه رسانه‌های غربی

پهبادهای ایرانی در جزیره قشم

هفته نامه اطلاعات نظامی جین مدعی شد جمهوری اسلامی در جزیره قشم واقع در شمال تنگه سوق الجیشی هرمز اقدام به ساخت یک پایگاه هواپیماهای بدون سرنشین کرده است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، هفته نامه اطلاعات نظامی جین، مدعی شد جمهوری اسلامی در جزیره قشم واقع در شمال تنگه سوق الجیشی هرمز اقدام به ساخت یک پایگاه هواپیمای بدون سرنشین کرده است.

 

این هفته نامه با انتشار عکس ماهواره‌ای ادعا کرد ساخت این پایگاه در سال 2011 شروع شد و در سال 2013 نیز به پایان رسیده است. همچنین با بررسی عکس مورد ادعا این نشریه گزارش داد یک باند پرواز، یک رادار، یک هواپیمای بدون سرنشین 5 متری، سوله جدید و یک آنتن جدید ارتباطات از جمله تاسیسات پایگاه قشم است.

 

این مجله مدعی شده ساخت چنین پایگاهی برای تهدید تنگه هرمز بسیار کارآمد است. نشریه جین همچنین گزارش داد ایران دارای پهپاد‌های کلاس شاهد 129 است که قادر به حمل موشک هستند.

 

نشریه فارین پالیسی نیز با اشاره به این گزارش نوشت: «ساخت این پایگاه پهپادی احتمالا موجب خواهد شد نیروی دریایی آمریکا در منطقه خلیج فارس ناوگان خود را برای مقابله با پهپاد‌ها به توپ‌های لیزری مجهز کند.»

 

جزیره قشم در شمال تنگه استراتژیک هرمز قرار دارد که اداره اطلاعات انرژی آمریکا آن را مهم‌ترین گذرگاه نفت جهان اعلام کرده است.

 

عکس ماهواره‌ای مورد ادعای مربوط به پایگاه پهپادی قشم:

 

 

منبع: نسیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار