کد خبر:۲۵۸۹۹۱

«زاکربرگ» برای 5 میلیارد نفر آرزوی اینترنت کرد

مارک زاکربرگ بنیان‌گذار فیس بوک در صدد راه‌اندازی اینترنت برای 5 میلیارد نفری است که به اینترنت دسترسی ندارد.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، مارک زاکربرگ بنیان‌گذار فیس بوک در صدد راه‌اندازی اینترنت برای 5 میلیارد نفری است که به اینترنت دسترسی ندارد. چرا که با توجه به جمعیت کنونی کره زمین که بیش از 7 میلیارد نفر است تنها بیش از 2 میلیارد نفر آن می‌توانند از اینترنت استفاده کنند.

 

زاکربرگ با وجود سن کمتر از 30 خود به داشتن رویاهای بلندپروازانه معروف است و آنلاین کردن 5 میلیارد نفر در زمره رویاهایی است که در ذهن هر کسی خطور نمی‌کند.

 

در دنیایی که برخی افراد وجود جهان بدون اینترنت را محال می‌دانند، هنوز 5 میلیارد نفر انسان وجود دارند که به این تکنولوژی دسترسی ندارند و طرح جاه طلبانه زاکربرگ در صورت وقوع می‌تواند دنیای کنونی را به‌هم پیوسته تر کند.

 

بر اساس آمار بانک جهانی بیش از 5/ 4 میلیارد نفر در جهان٬ بدون اینترنت زندگی می‌کنند.

 

زاکربرگ نام پروژه جدید خود را internet.org قرار داده است و قصد دارد تا زندگی افرادی که به اینترنت دسترسی ندارند را متحول کند. این پروژه قرار است تا با همکاری دیگر غول‌های جهان تکنولوژی اهداف آن را محقق سازد.

 

زاکربرگ در مصاحبه‌ای با CNN اعلام کرده است که: من و همکارانم قصد داریم تا با تحقق این رویا همه‌ی کسانی که در مناطق محروم زنگی می کنند را با اینترنت آشنا کنیم تا حتی با وجود نداشتن کامپیوتر بتوانند با یک موبایل به اینترنت دسترسی پیدا کنند.

 

شرکت‌های نوکیا٬ سامسونگ و کوالکام تا کنون به دعوت زاکربرگ برای پیش‌برد اهداف این کمپین پاسخ مثبت داده‌اند. کمپانی‌های دیگری هم هستند که این روزها کاستن از شکاف دیجیتال و افزودن ضریب نفوذ اینترنت در سراسر جهان را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

 

پیش این نیز کمپانی گوگل با پروژه Loon (فرستادن بالون‌های اینترنتی) به تامین اینترنت مناطق محروم پرداخته بود. همچنین شرکت آلکاتل با تکنولوژی «لایت‌رادیو» که جزء تکنولوژی‌های ارزان قیمت است قصد ارایه اینترنت به مناطق روستایی را دارد.

 

در راستای این طرح شرکت های سازنده گوشی‌های هوشمند نیز با تولید گوشی‌های 15 دلاری به افزایش ضریب نفوذ اینترنت در مناطق محروم کمک کرده‌اند تا شکاف میان اقشار مردم در استفاده از اینترنت را کم کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار