کد خبر:۲۵۹۶۲۴
همه طرح های کلان معاونت علمی در حوزه هوایی و هوانوردی؛

هواپیمای دو زیست بومی به میدان می‌آید

رییس مرکز طرح های کلان معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری از تولید هواپیمای دو زیست بومی در کشور و احداث ۱۵ مرکز هوانوردی عمومی به عنوان مراکز تفریحی و تاکسی هوایی در کشور تا پایان سال جاری خبر داد.
هواپیمای دو زیست بومی به میدان می‌آید

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، هواپیمای دو زیست هواپیمایی است که قادر به حرکت در خشکی و دریا است. این نوع هواپیما در ستاد توسعه هوافضا تولید شده و از نوع هواپیماهای 6 نفره است که به صورت دو زیست عمل می کند.


دکترغلامحسین رحیمی از انجام اولین پرواز آزمایشی هواپیمای دو زیست چهار تا شش نفره تا پایان سال جاری خبر داد.


رحیمی با بیان این که طرح ساخت هواپیمای دو زیست چهار تا شش نفره در معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری برنامه ریزی شد و در حال حاضر در نیمه اجرای این طرح قرار داریم، افزود: این نوع هواپیما قادر است در خشکی و آب نیز بنشیند. برای ساخت نمونه اول از نمونه های خارجی اقتباس شد و در مرحله بعد به طور کامل با استفاده ازتوانمندی محققان داخلی ساخته شد.


رییس مرکز طرح های کلان معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری گفت: ساخت هواپیمای 2 و چهارنفره در حال حاضر عملیاتی شده و گواهینامه مراکز مرتبط را دریافت کرده اند و طرح هواپیماهای شش تا 19 نفره در حال اجراست.

 

احداث هفت مرکز هوانوردی عمومی/ احداث تمامی 15 مرکز هوانوردی عمومی تا پایان سال


رییس مرکز طرح های کلان معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری از دیگر طرح های مصوب در این مرکز را ایجاد مراکز هوانوردی عمومی عنوان کرد و گفت: در صورتی که هواپیماهای سبک 2 و چهارنفره در کشور تولید شود اما خریداری نداشته باشد، این تولیدات بی ثمر بوده و صرف نیروی انسانی وتجهیزات در این حوزه بی فایده است.


وی افزود: از این رو طرح ایجاد مراکز هوانوردی عمومی مکمل تولید هواپیماهای دو و چهارنفره است تا از هواپیماهای تولید شده بهره برداری شود.


رحیمی اظهار داشت: این مراکز خود محلی برای فروش هواپیماهای 2 تا شش نفره عمومی و خصوصی خواهد بود که به نوعی پایگاه تاکسی هوایی، محل آموزش هوانوردی، تعمیر و نگهداری هواپیما را به عهده دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار