کد خبر:۲۶۰۰۲۱

خلعتبری به دربی می‌رسد/ مهاجم سرخ‌ها فردا در تمریت حاضر می‌شود

محمدرضا خلعتبری دقایقی پیش پس از توافق نهایی با محمد رویانیان با باشگاه پرسپولیس قرارداد دو ساله بست.
خلعتبری به دربی می‌رسد/ مهاجم سرخ‌ها فردا در تمریت حاضر می‌شود

 

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، پس از پیگیری‌های فراوان، مبلغ رضایتنامه خلعتبری به باشگاه عجمان پرداخت شد و شب گذشته فسخ قرارداد این بازیکن ملی‌پوش از سوی باشگاه عجمان صادر شد و خلعتبری دقایقی پیش پس از برگزاری نشستی با محمد رویانیان و سعید شیرینی قرارداد دو ساله‌ای را با باشگاه پرسپولیس امضاء کرد.

 

 

 

قرارداد خلعتبری در سازمان لیگ و هیئت فوتبال ثبت خواهد شد و پس از ثبت قرارداد در سیستم TMSفیفا ITCبازیکن جدید پرسپولیس صادر خواهد شد.

 

 

 

خلعتبری فردا در تمرین پرسپولیس شرکت می‌کند و در صورت صلاحدید علی دایی می‌تواند در دربی روز جمعه طبق قوانین فیفا و آئین‌نامه‌های داخلی سازمان لیگ ایران، در صورت صدور ITCبرای پرسپولیس بازی کند. ITCخلعتبری نهایتا تا دو روز دیگر صادر خواهد شد.

 

این بازیکن دقایقی دیگر به اتفاق سعید شیرینی راهی سازمان لیگ می‌شود و قراردادش در هیات فوتبال نیز امروز یا فردا به ثبت خواهد رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار