کد خبر:۲۶۰۰۸۵
در پایان تعطیلات تابستانی

شهادت دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی در سوریه

در حالی که تعطیلات پر فراز و نشیب تابستان ۹۲ به پایان خود می‌رسد و دانشگاه‌ها درهای خود را به روی «بچه درس‌خوان‌ها» باز می‌کنند، از گوشه و کنار دانشگاه‌ها خبرهایی شنیده می‌شود که به آن‌ها می‌پردازیم.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، حالی که تعطیلات پر فراز و نشیب تابستان 92 به پایان خود می‌رسد و دانشگاه‌ها درهای خود را به روی «بچه درس خوان‌ها» باز می‌کند، از گوشه و کنار دانشگاه‌ها خبرهایی شنیده می‌شود که به آن‌ها می‌پردازیم.

 

تجمع صنفی دانشجویان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

 

تعدادی از دانشجویان خوابگاهی کار‌شناسی ارشد و دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تجمع درمقابل ساختمان ریاست این دانشگاه نسبت به تخلیه خوابگاه‌های خود اعتراض کردند.

 

این دانشجویان که ورودی کار‌شناسی ارشد سال 90 و دکتری 88 دانشگاه صنعتی امیرکبیر هستند بیان می‌کردند که به آن‌ها فرصت داده شده تا در پایان این هفته نسبت به تخلیه خوابگاه خود اقدام کنند و این درحالی است که براساس قوانین تا آبان ماه فرصت دارند که از تسهیلات خوابگاهی استفاده کنند.

 

براساس ادعای دانشجویان معترض، در سال‌های گذشته تهمیداتی اندیشیده شده بود و به موجب آن دانشجویان به عنوان نیروی اضافه بر ظرفیت در خوابگاه حضور داشته و 100 هزارتومان برای هر ماه شهریه پرداخت می‌کردند ولی درسال جاری هیچ تمهیداتی در نظر گرفته نشده و مسئولان دانشگاه نیز پاسخگو نیستند.

 

شهادت یکی از دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در کشور سوریه

 

 «علی دراجی» از دانشجویان رشته حقوق ورودی 91 دانشگاه شهید بهشتی که تبعه کشور عراق بوده است در روز سه شنبه 29 مردادماه در پی حمله تروریست‌های وهابی به ساحت مقدس حرم حضرت زینب (س) و مزار صحابه‌های پیامبر (ص) در منطقه زینبیه به مقام پر فیض شهادت نائل گشت.

 

این دانشجو در قالب هیأت‌های مدافعان حرم حضرت زینب (س) و از طریق کشور عراق به سوریه سفر کرده بود.

 

کنایه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی به پیگیری‌های علمی سرویس سیاسی یک خبرگزاری!

 

در حالیکه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی در نامه‌ای خطاب به آیت ا... «آملی لاریجانی» ضمن حمایت از دکتر «صدرالدین شریعتی» خواستار برخورد قضایی با رسانه‌های هتاک و توهین کنندگان به رئیس این دانشگاه شد؛ یک خبرگزاری روز چهارشنبه 30 مردادماه با انتشار بیانیه‌ای منتسب به انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه در سرویس سیاسی خود ضمن انتقاد از رییس این دانشگاه و درخواست از رییس‌جمهور برای بازگشت اعتدال به فضای دانشگاه‌ها، آورده است که این تشکل دانشجویی بیانیه‌ای در حمایت از رییس دانشگاه صادر نکرده است.

 

پس از انتشار تکذیبیه مذکور، بیانیه دیگری از سوی این تشکل دانشجویی منتشر گردید و طی آن ضمن رد تکذیبیه مذکور که در این خبرگزاری منتشر شده آورده است: «ضمن تاکید بر لزوم نقد منصفانه و سازنده کلیه مسئولین کشور و مستثنی ندانستن مسئولان دانشگاه علامه طباطبایی از این قائده، حاشیه‌سازی و شایعه‌پراکنی اخیر راجع به مجموعه مدیریتی این دانشگاه را بیشتر شبیه به نوعی تسویه حساب سیاسی می‌دانیم تا نقدی علمی و منصفانه؛ بزرگ‌ترین شاهد بر این ادعا نیز انعکاس اخبار مربوطه در سرویس سیاسی رسانه‌ها به جای سرویس دانشگاهی آنهاست!»

 

اعتراض صنفی دانشجویان در دانشگاه بوعلی سینا همدان

 

تعدادی از دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا همدان نسبت به انتشار اطلاعیه‌ای از سوی اداره خوابگاه‌های دانشگاه در خصوص اینکه قطعی مکرر آب در خوابگاه اجتناب ناپذیر خواهد بود و دانشجویانی که قصد سکونت در خوابگاه را دارند با اطلاع از این مشکل و تمایل جهت حضور در خوابگاه ثبت نام می‌کنند، اعتراض کردند.

 

این دانشجویان خواستار پیگیری مسئولان دانشگاه بوعلی سینا همدان جهت رفع اساسی این مشکل در سال تحصیلی جدید شدند.

 

آغاز نشست‌های سالانه اتحادیه‌های دانشجویی

 

اما آخرین خبر اینکه این روز‌ها تشکل‌های دانشجویی نیز که بعد از انتخابات ریاست جمهوری فعالیت چندانی در دانشگاه‌ها و فضای سیاسی فرهنگی کشور نداشتند، همچون سال‌های گذشته نشست‌های سالانه خود را برگزار می‌کنند.

 

در این میان اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، سازمان بسیج دانشجویی و جنبش عدالتخواه دانشجویی از عمده تشکل‌های دانشجویی هستند که نشست سالیانه خود را در دانشگاه‌های کشور برگز ار می‌کنند.

 

هدف از این نشست‌ها انتخاب شورای مرکزی جدید اتحادیه‌های دانشجویی و آمادگی تشکل‌ها برای آغاز سال جدید تحصیلی است.

 

منبع: خبرنامه دانشجویان ایران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بدون نام
-
۱۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۷
سلام دوستان يه سوالي داشتم....لطف کنيد جوابمو بديد...افراد ميتونن از ايران بدون اجازه امام خامنه اي به سوريه برن براي جنگ؟
3
2
gggg
۱۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۶
سلام دوست عزيز
برا اينکار از دفتر ايشون استفتا کنيد.ولي به نظر بنده
هنوز زمان اين نشده که ايراني ها براي جنگ به سوريه برن. حزب الله لبنان با انهمه رشادت ها ، هنوز تا حالا يک کلمه راجع به سوريه نگفته
چه برسه به اعزام نيرو برا کمک به سوريه.فعلا فقط بايد هوشيار بود
و مراقب
چون فعلا سوريه خداروشکر خودش ميتونه
با دشمنان مبارزه کنه.التماس دعا
اللهم انصرالاسلام و اهله و اخذل الکفار و اهله
پربازدیدترین آخرین اخبار