کد خبر:۲۶۰۱۰۴
وبلاگ آهستان

دروغ‌های آمریکا را چه کسانی باور می‌کنند؟

سال‌هاست که دولت آمریکا با بهانه‌های تکراری و غیرقابل اثبات، علیه کشورهای مختلف جنگ به راه انداخته و جنایت‌ها مرتکب شده‌ است؛ حال چطور ممکن است مردم باز هم باور کنند که مقامات آمریکایی راست می‌گویند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، وبلاگ آهستان نوشت: وقتی جان کری جلوی دوربین‌های تلویزیونی درباره دلائل دولت آمریکا برای آغاز جنگ با سوریه صحبت می‌کرد، با خودم گفتم آیا در این دنیا کسی هم پیدا می‌شود که دروغ‌های تکراری مقامات آمریکایی را در متهم کردن کشورهای مختلف باور کند؟ و اگر هست طبق چه دلیل و استدلالی این دروغ‌ها را باور می‌کند؟

 

سال‌هاست که دولت آمریکا با همین لحن و با همین بهانه‌های تکراری و غیرقابل اثبات، علیه کشورهای مختلف جنگ به راه انداخته و جنایت‌ها مرتکب شده‌ است؛ از بمباران اتمی هیروشیما گرفته تا تجاوز و دخالت‌های نظامی در کشورهای مختلف و سرنگونی دولت‌های ملی و حمایت از جنایتکارانی مثل صدام.

 

حال چطور ممکن است مردم آمریکا و سایر نقاط جهان، همه این‌ها را ببینند و باز هم باور کنند که مقامات آمریکایی راست می‌گویند؟ آدم عاقل بعد از این همه دروغ و با وجود این سابقه‌ پر از جنایت، نمی‌تواند نظر مثبتی به آمریکایی‌ها داشته باشد.

 

امروز هم فضای بین‌المللی به نوعی نیست که مردم به آمریکا اطمینان و اعتماد داشته باشند؛ آش آنقدر شور شده که خود جان کری هم برای باورپذیر کردن ادعاهای خود، ناخواسته به این مسئله اشاره کرد؛ وی در سخنان خود ضمن اشاره به جنگ عراق و افغانستان اظهار داشت که مورد سوریه با همه آن‌ها متفاوت است! (یعنی این درست که قبلاً هم با همین بهانه‌ها جنگ به راه انداختیم و سرانجام چیزی نیافتیم، اما این دفعه واقعاً فرق دارد؛ مطمئن باشید!)

 

به هرحال من فکر می‌کنم مردم جهان اگر تحت تأثیر رسانه‌ها و بوق‌های تبلیغاتی نظام سلطه نباشند، حقیقت ماجرا را خیلی خوب تشخیص می‌دهند؛ چه مردم عادی و چه تحلیل‌گران رسانه‌ای و سیاسی.

 

مقاله‌ دیروز رابرت فیسک در ایندیپندنت، فقط یک نمونه از ده‌ها و صد‌ها نظر و اظهار نظر شخصیت‌ها و چهره‌های مطرح جهانی است که به زیبایی تمام پرده از چهره‌ دروغگوهای جنگ‌طلبان آمریکایی کنار زده و می‌زنند.

 

مقاله فیسک، علاوه بر اینکه ذات دروغگو و معیار دوگانه‌ آمریکا را در موضوعاتی مثل استفاده از تسلیحات شیمیایی نشان می‌دهد، به یک مسئله مهم دیگر هم اشاره دارد، آنهم این واقعیت مسلم که هدف واقعی آمریکا از به راه انداختن جنگ در سوریه، ایران است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار