کد خبر:۲۶۰۳۸۱

اندروید، محبوب بدافزارها

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که 79 درصد تهدیدات بدافزارها در سال 2012 برای سیستم عامل اندروید بوده است و این یعنی بیشترین سهم از بازار بدافزار به اندروید رسیده است.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، تحقیقات این روزهای محققین برای اندروید داران خیلی خوشایند و باب میل نیست چرا که نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که 79 درصد تهدیدات بدافزارها در سال 2012 برای سیستم عامل اندروید بوده است و این یعنی بیشترین سهم از بازار بدافزار به اندروید رسیده است.

 

این نتایج در حالیست که حملات بدافزارها برای سایر سیستم عامل ها به ترتیب زیر بوده است:

 

0.7‌ درصد Ios، بلک‌بری 0.3 درصد و ویندوز موبایل هم 0.3.

 

با حمله 79 درصدی به سیستم عامل گوگل دولت امریکا به مردم هشدار داده است که بیش از پیش از ابزارهای ضد بدافزار استفاده کنند و همواره سیستم عامل های خود را به‌روز نگه دارند.

 

بنا بر گزارش‌های صنعتی، 44 درصد از کاربران اندروئید هنوز از نسخه‌های قدیمی که در سال 2011 منتشر شده‌اند استفاده می‌کنند و این نسخه‌ها دچار ضعف‌های امنیتی بسیاری هستند که در نسخه‌های بعدی اصلاح شده است.

 

در ادامه گزارش آمده است که 3 نوع تهدید برای سیستم عامل های اندروید وجود دارد نوع اول تروجان‌هایی که سرویس اس ام اس را مورد هدف قرار می‌دهند و نیمی از تهدیدات هم به این روش انجام می‌شود و هزینه‌های اضافی را به کاربر تحمیل می‌کند.

 

نوع دوم: روت کیت ها هستند که معمولا پنهان هستند و پسورد ها و غیره را مورد حمله قرار می‌دهند.

 

سومین مورد، دامنه‌های تقلبی گوگل پلی (Google Play) ‌است که به کاربران امکان مرور و دانلود نرم‌افزارهای کاربردی، فیلم‌ها، کتاب‌ها و موسیقی‌ها و سایر انواع محتوا را می‌دهد و در عین حال اطلاعات کلیدی و حساس آن‌ها، مانند داده‌های مالی و اطلاعات ورودی را به سرقت می‌برد.

 

با همه‌ی اینها اندروید همچنان در صدر محبوب‌ترین سیستم عامل در میان کاربران شناخته می‌شود و بسیاری از ابزارها و فناوری های کشور ها از جمله امریکا به این سیستم عامل وابسته شده است که همین عامل امریکا را بر آن داشته است که هشدارهای امنیتی بسیاری را برای جلوگیری از آلوده شدن سیستم عامل کاربران به آنان اعلام کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار