تخم مرغ، کنجد، عسل، کُندر، جوانه گندم، سویا، سیب، انار، پرتقال، شاه توت، خرما از خوارکی هایی هستند که باعث تقویت حافظه و ذهن می شوند.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، رژیم های غذاهای حاوی لیستین(1) فراوان در افزایش حافظه و مبارزه با فراموشی بسیار با اهمیت است و مصرف این مواد در تمام گروه های سنی به ویژه در میان دانشجویان و دانش آموزان دبیرستانی و افراد مسن بیش از سایر اقشار توصیه و تاکید می شود.
35 عنصر مختلف در تخم مرغ
تخم مرغ: 35 عنصر مختلف در تخم مرغ وجود دارد؛ سفیده تخم مرغ دارای مقدار زیادی لیستین و زرده آن نیز حاوی کولین است که قوای از دست رفته را جبران و حافظه را تقویت می کنند.
اکسیر کنجد مفید برای شب های امتحان
کنجد: یکی از خوردنی هایی که بیشتر مواد مورد نیاز بدن را تامین می کند، باعث کاهش خستگی فکری و ذهنی می شود و ماده غذایی اکسیر آن بری شب های امتحان بسیار مناسب است.
عسل معجره گر طبیعت
عسل: معجزه گر طبیعت نام دارد، بسیاری از بیماری ها، ناراحتی ها و ضعف ها را رفع می کند؛ از سفت شدن رگ ها جلوگیری می کند و به همین دلیل مواد غذایی بهتر به مغز و اعصاب می رسد در نتیجه قدرت ذهن و حافظه را زیاد می کند.
تولد بچه باهوش با خوردن کُندر
کُندر: بهترین نوع آن خالص، تازه و نرم است و دارای ظاهری سفید که زود شکسته نمی شود و موقع شکستن، داخل آن چسبنده و زرد و طلایی رنگ است؛ جویدن آن به مقدار یک عدس در روز فراموشی را از بین می برد، حافظه را تقویت می کند؛ مادران باردار با خوردن کُندر صاحب بچه های باهوش و ذکاوت می شوند.
تقویت عمومی بدن با خوردن جوانه گندم
جوانه گندم: خوردن آن موجب تقویت عمومی بدن می شود، ارزش غذایی آن برای بدن بسیار زیاد و دارای ویتامین های فراوانی است که ذهن و حافظه را تقویت می کند؛ به تعبیر یکی از دانشمندان معروف دنیا جوانه گندم هم وزن طلا و دارای خواص بسیاری است.
سویا گیاه سلامتی
سویا: گیاه سلامتی نامیده می شود، سرشار از موادی است که سازنده سلول های بدن هستند، به همین دلیل برای برای نرون ها و حافظه مفید است.
سیب را ببویید
سیب: بوییدن و خوردن آن باعث نشاط، فرح و تقویت حافظه می شود؛ سیب قرمز تازه از سیب زرد مفیدتر است.
انار تقویت کننده روح و ذهن
انار: معده و روده ها را پاک و حافظه را تقویت می کند؛ مقوی روح و ذهن است، موقع خوردن آن با افزودن کمی گلپر علاوه بر بوی مطبوع به هضم آن نیز کمک می کند.
پرتقال اکسیر جوانی
پرتقال: دارای اکسیر جوانی است، فسفر دارد و ذهن را تقویت می کند، خوردن آن خستگی فکری و جسمی را از بین می برد و قدرت حافظه را افزایش می دهد.
شب امتحان شاه توت بخورید
شاه توت: از بین برنده خستگی فکری است و برای بچه ها و محصلان، دانشجویان در اوقات امتحانات بسیار مفید است.
خرما فسفر دارد
خرما: فسفر آن اعمال فکری و مغز را تقویت می کند؛ مقدار فسفر و کلسیم آن به اندازه فسفر و کلسیمی است که به طور طبیعی در بدن وجود دارد.
1-لیستین چربی فسفرداری است که وجود آن برای نسوج و اعصاب بسیار ضروری است و مغز و غدد انسان احتیاج زیادی به آن دارد و موجب تقویت قوه حافظه می شود؛ تقریبا 28 درصد مغز از لیستین است و مغز انسان بیشتر از سایر حیوانات از این ماده تشکیل شده است و راز موفقیت بشر و پیشرفت آن در عالم تمدن مرهون همین لیستین است.