کد خبر:۲۶۰۵۴۱

نوکیا به جنبش در آمد

بلافاصله پس از انتشار خبر خرید بخش موبایل شرکت نوکیا توسط مایکروسافت، قیمت سهام نوکیا ۴۷ درصد افزایش یافت.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، بلافاصله پس از انتشار خبر خرید بخش موبایل شرکت نوکیا توسط مایکروسافت، قیمت سهام نوکیا 47 درصد افزایش یافت. این بالاترین افزایش ارزش سهام نوکیا در تاریخ این شرکت به شمار می‌رود.

 

انتظار می‌رود در بهار سال آتی، این معامله به انجام برسد، که در جریان آن 32 هزار کارمند نوکیا به مایکروسافت منتقل می‌شوند. ارزش این معامله 5 میلیارد و 400 میلیون یورو (معادل 7 میلیارد و 200 میلیون دلار) اعلام شده است.

 

هر چند نوکیا در سال‌های گذشته از سردمداران بازار موبایل بوده ولی در سال‌های اخیر تا حدودی با کاهش فروش مواجه شده است. شرکت نوکیا در سال 1865 در فنلاند راه‌اندازی شد. این شرکت در حال حاضر دفاتری در اقصی نقاط جهان دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار