استقلال جريمه شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۰۹۰

استقلال جريمه شد

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال تيم استقلال تهران را به پرداخت جريمه نقدي محکوم کرد.

به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، در ديدار تيم هاي فوتبال استقلال تهران و پيام خراسان در چارچوب بازي هاي باشگاه هاي برتر، دو تيم از داور به ترتيب 7 و 4 كارت زرد گرفتند که به اين ترتيب دو باشگاه بايد هر يک مبلغ 3 ميليون ريال به عنوان جريمه به سازمان ليگ پرداخت کنند.

همچنين تيم فوتبال ملوان بندرانزلي به سبب تخلفات تماشاگرانش مبني بر فحاشي به پرداخت 20 ميليون ريال و توبيخ کتبي با درج در پرونده محکوم شد.

علي اصغرمديرروستا و اسماعيل اردلان از اعضاي کادرفني تيم فوتبال پيکان قزوين نيز به سبب تخلف در ديدار با تيم مس کرمان، هر کدام به يک جلسه محروميت  از همراهي تيم خود و به پرداخت 20 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شدند.

همچنين محمد محمدي دروازبان تيم پيكان به دليل حمله به کمک داوراول به توبيخ کتبي و درج در پرونده و به پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.

استانکو سرمربي تيم داماش گيلان نيز به دليل تخلف به دو جلسه محروميت از همراهي تيم خود و پرداخت 20 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.

همچنين تيم داماش نيز به علت داشتن 4 بازيکن اخطاري در ديدار با تيم پاس همدان به پرداخت 2 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار