برگزاري اختتاميه چهل و نهمين كنگره دندانپزشكي
کد خبر:۲۶۱۱۶

برگزاري اختتاميه چهل و نهمين كنگره دندانپزشكي

مراسم اختتاميه چهل و نهمين كنگره بين المللي دندانپزشكي عصر روز گذشته، 18 ارديبهشت ماه در سالن همايش هاي برج ميلاد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، در اين مراسم از مقالات برتر پوستر تقدير و پرچم پنجاهمين كنگره بين المللي دندانپزشكي به صورت نمادين به دكتر زادمنش، رئيس كنگره پنجاهم اهد شد.

دكتر اقبال، رئيس كنگره چهل و نهم طي سخناني در اين مراسم اظهار كرد: اين كنگره با مشاركت جامعه دندانپزشكي، انجمن هاي تخصصي و به ياري دانشكده ها به سرانجام رسيد.

دكتر تاجرنيا نيز در ادامه افزود: از امروز به روياي تحقق پنجاهمين كنگره دندانپزشكي خواهيم رسيد كه در اين راستا لازم است نگاهي به كنگره چهل و نهم داشته باشيم تا معايب كنگره چهل و نه را در كنگره آينده نداشته باشيم.

وي ثبت نام از طريق پيام كوتاه و اينترنت را از مزاياي كنگره چهل و نهم برشمرد و گفت: 25 درصد ثبت نام چهل و نهمين كنگره از طريق اس ام اس و 25 درصد از طريق اينترنت صورت گرفته بود كه اين نشان دهنده استفاده دندانپزشكان از فناوري هاي جديد است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار