کد خبر:۲۶۱۳۱۶
یادداشت/

به کجا چنین شتابان؟

سرپرست وزارت علوم در فرصت کوتاه حضور خود در این وزارتخانه قصد دارد با شتاب هرچه تمام تر، پست های مهم این وزارتخانه را به افراد مدنظر حود واگذار و افراد قبلی را برکنار کند.
به کجا چنین شتابان؟

گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»_مهدی کیامنش؛ سال 76 پس از این که مصطفی معین سکان هدایت وزارت علوم را بر عهده گرفت،شیب حرکت دانشگاه ها به سمت سکولاریزه شدن، نسبت به قبل از روی کار آمدن معین چند برابر شد.نقطه آغاز این افزایش شتاب ،اخراج نیروهای مذهبی و ارزشی از دانشگاه ها و جایگزینی افراد غربزده به جای آن ها بود.شاید اگر نیروهای دلسوز انقلاب از همان ابتدا با هشیاری بیشتر حرکات معین را زیر نظر می گرفتند  ونسبت به اقداماتش واکنش نشان می دادند، سکولارها و افراد ضد دین فرصت کمتری برای جولان در دانشگاه ها پیدا می کردند.


مطلبی که در حال حاضر بیشتر از هرچیز باعث نگرانی می شود این است که رئیس جمهور، فردی را به عنوان سرپرست وزارت علوم انتخاب کرده است که اقدامات و تحرکاتش در ابتدای امر بسیار شبیه به فعالیت هایی است که مصطفی معین در زمان آغاز دوران وزارتش انجام می داد. متاسفانه جناب توفیقی پس از در اختیار گرفتن وزارت علوم، به جای رسیدگی به مشکلات و معضلات دانشجویان، اولویت کاری خود را به اخراج نیروهای تاثیرگذار و مفید اختصاص داده است.


به راستی موضوع مهم برای دانشجویان مقطع دکتری در کشور بحث ادامه بورسیه ها بود یا برکناری رئیس دانشگاه علامه؟در حالی که تعداد زیادی از فرهیختگان کشور در مقطع دکتری از تصمیم جناب توفیقی جهت قطع بورسیه ها ناراحت بودند،ایشان بدون توجه به این ناراحتی و بلاتکلیفی،تمام وقت و تلاش خود را به برکناری رئیس دانشگاه علامه اختصاص داده بودند و این اولویت بندی نا به جا توسط سرپرست وزارت علوم بسیار مایه تاسف است.
 

لازم است که به این سوال پاسخ داده شود که هدف آقای روحانی از انتخاب جناب توفیقی به عنوان سرپرست وزارت علوم چه بود؟آیا هدف این بود که ایشان نیامده و رای اعتماد نگرفته دست به تغییرات بزند؟ یا هدف این بود که در فرصت کوتاه باقی مانده تا شروع سال تحصیلی در دانشگاه ها، سرپرست وزارت علوم مشکلات و کارهای روی زمین مانده دانشگاه ها را رتق و فتق کنند؟


با این همه تغییرات ایجاد شده توسط جناب توفیقی اگر ایشان از مجلس رای اعتماد نگیرد تکلیف چیست؟اگر فرد بعدی که قرار است جایگزین ایشان بشود با ایشان اختلاف نظر داشته باشد چه بر سر وزارت علوم و دانشگاه ها می آید؟آیا سزاوار است که مهمترین وزارتخانه علمی کشور در طول تنها چند ماه به صورت چند باره شاهد تغییرات و جا به جایی هایی شود؟


در پایان باید گفت که لازم است نیروهای وفادار به انقلاب با دقت و حساسیت بیشتری مسائل مربوط به وزارت علوم را پیگیری کنند تا مشکلات زمان اصلاحات مجددا در دانشگاه ها تکرار نشود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بدون نام
-
۲۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۷
آقاي توفيقي حتم به فکر وزارت نيست اگر است به نظرم بدنبل ايجاد بحران است . اين اسب سرکش که ايشان سوار شده به کجا ميرود ؟ جاي دوري نميرود فرهنگ غرب نزديک وبغل دست ماست امام حي وحاضر ما ايت الله خامنه اي حدود 20 سال قبل از شبيخون وجنگ فرهنگي ياد کردند ودانشگاهها ودانشجوها را هشدار دادند . پس اگر داشنگاه اسلامي مي خواهيم آقاي توفيقي که خدا توفيق ات دهد اين راهش نيست با وزارت علوم وامدار افراد با مسئوليتي جون شريعتمداري باشند نه اينکه او را عزل نمايند .
1
1
بدون نام
-
۲۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۶
سوار اسب نشده سوار خرشيطون شده(دجال) تا ايران سوريه نشه پياده نخواهد شد
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار