به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، پس از پایان رای گیری و انتخاب قالیباف به عنوان شهردار تهران، رسانهها و برخی شخصیتهای سیاسی اصلاح طلب با تلاش برای یافتن مقصر شکست در مصاف شورای شهر، با انتقاد از الهه راستگو، رای ندادن وی به محسن هاشمی را دلیل شکست اصلاح طلبان در انتخابات شهرداری تهران عنوان کردهاند. این در حالی است با توجه به ترکیب آراء حتی اگر راستگو هم به محسن هاشمی رای میداد باز هم فزرند رئیس مجمع تشخیص به «بهشت» نمیرسید.
راستگو با لیست اصلاح طلبان وارد شورای شهر شده است اما در انتخابات روز یکشنبه شهرداری تهران به محمد باقر قالیباف رای داد. همین موضوع باعث شده که انتقام شکست در انتخاب شهردار، از سوی چهرههای اصلاح طلب شورای شهر از او گرفته شود و در این انتقام جویی کار به تهدید نیز کشیده شده است.
راستگو در گفتگو با فارس در این باره گفته است: پس از اعلام نتیجه انتخاب شهردار تهران افرادی که اصلا سیاسی نیستند و با هدف کاسبکارانه در لیست اصلاح طلبان قرار گرفته بودند، طی تماسهایی نه تنها به بنده توهین کردند بلکه من را نیز تهدید کردند.
اما نکته جالب توجه برخورد رئیس شورای شهر تهران با یکی از اعضای این شورا است.
به گفته الهه راستگو احمد مسجد جامعی پس از قطعی شدن شکست محسن هاشمی در انتخابات، وی را خائن خطاب کرده است. این در حالی است که رئیس شورای شهر یک جایگاه حقوقی دارد و باید از موضع گیریهای جناحی بپرهیزد.
راستگو همچنین در بیان علت رای دادن به قالیباف گفته است: دو گزینه بیشتر نداشتیم. اگر گزینههای دیگری بود شاید میتوانستیم وقت بیشتری بگذاریم اما به هر حال به نظر بنده تنها شخصی که میتوانست به شهر تهران کمک کند آقای قالیباف بود.
البته جنجال مربوط به رای دادن راستگو به قالیباف محدود به شورای شهر نشده و تقریبا تمامی رسانههای دوم خردادی تلاش کردند ناکامی در انتخاب شهردار را نه به واسطه وزن کم در شورا که رای الهه راستگو بدانند.
در این بین روزنامه بهار، وابسته به محمدرضا عارف حتی نوشت که قرار است راستگو از حزب اسلامی کار اخراج شود: «الهه راستگو با لیست اصلاحطلبان به چهارمین دوره انتخاب شوراهای شهر تهران راه یافته است، در حالی که بر اساس شائبههایی که دیروز در جلسه انتخاب شهردار به وجود آمد، گفته شده او بر خلاف تصمیم اصلاحطلبان، به محمدباقر قالیباف رای داده است.
این شائبه در روز رایگیری برای رئیس شورای شهر تهران هم وجود داشت. اگر چه راستگو پس از جلسه انتخاب رئیس شورای شهر، رای خود به مهدی چمران را تکذیب کرد اما انتخاب دیروز قالیباف به عنوان شهردار، این شائبه را دوباره تقویت کرد. از اینرو شورای حزب اسلامی کار اخراج الهه راستگو را با هماهنگیهای تلفنی مورد بررسی قرار دادند و بر اساس این بررسیها مقرر شد اخراج او از این حزب روز دوشنبه در جلسه اعضا به شکل رسمی اعلام شود.
دیروز، یک منبع آگاه در حزب اسلامی کار به بهار گفت: خبر اخراج راستگو صحت دارد و قرار است روز دوشنبه در شورا پیگیری شود. به اتفاق آرایی که تلفنی و با هماهنگی دبیر کل و اعضای اصلی این حزب انجام شده، الهه راستگو رسما از حزب اخراج شده است.»
البته رفتار قرون وسطایی رسانهها و شخصیتهای اصلاح طلب ریشه تاریخی دارد. نمونه بارز از تفتیش عقاید اصلاح طلبان به موضوع اعتراف برخی از فتنه گران در جریان دادگاههای بررسی جرائم متهمان وقایع سال 88 باز میگردد که واکنش گستردهای را نیز در پی داشت.
انتقاد از محمدرضا عارف برای حضور در انتخابات بدون توجه به تصمیم گیری سران اصلاحات در زمستان سال گذشته، حمله به مهدی کروبی به علت کناره گیری نکردن به نفع میرحسین موسوی پیش از انتخابات سال 88، حمله طیف افراطی مدعی اصلاحات به هاشمی رفسنجانی و کروبی در حمایت از کاندیداتوری مصطفی معین در جریان انتخابات سال 84، حمله افراطیون دوم خردادی به محمد خاتمی به بهانه منحرف کردن قطار اصلاحات در سال 83، توهین به هاشمی رفسنجانی پس از خرداد 76 تنها نمونهای از رفتار این طیف در مواجهه با هم حزبیهای مخالف رفتار خود است. رفتاری که نمونههای فراوان و مشابه آن را بارها در عرصه هنر خصوصا هنر سینما و موسیقی نیز شاهد بودهایم.
منبع: رجانیوز