به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، میگو یکی ازغذاهای لذیذ دریایی بسیار مقوی است که گوشت آن از گوشت ماهی نیز نرم تر و لطیف تر است، از املاح آن می توان فسفر، آهن و ویتامین های ب 6 و ب 12 نام برد که مانع ایجاد آسیب به دیواره رگ ها می شود.
خوردن غذاهای دریایی از جمله میگو حملات و سکته های قلبی را دست کم تا یک سوم کاهش می دهد.
میگو یکی از منابع بسیار خوب امگا3 است که امروزه نقش معجزه آسایی در سلامتی ایفا می کند و مردم درتلاشند که مکمل این اسید را از دیگر مواد غذایی تامین کنند؛ تاثیر این اسید در ضد التهاب بودن و ضد لخته شدن خون در رگ ها قابل توجه است! در نتیجه از بروز بیمای های التهابی مانند ورم مفاصل و برونشیت مزمن و دیگر ناراحتی های این بیماری ها کم می شود.
اسیدهای چرب غیر اشباع امگا3 در پیشگیری و درمان آسم در دوران کودکی مفید است؛ اسیدهای چرب میگو برای افسرده ها مفید و میزان اسیدهای چرب آنها را به حد نرمال خود بر می گرداند به همین دلیل خوردن آن به این قشر توصیه می شود.
محققان متوجه شده اند کسانی که به طور مرتب منابع امگا3 را در غذاها مصرف می کنند 60 درصد کمتر از دیگران به اختلالات مغزی دچار می شوند.
اسیدهای چرب میگو بر میگرن تاثیر مثبت دارد؛ مصرف مداوم میگو و ماهی بدن را در برابر سرطان های خون، مغز، استخوان و غدد لنفاوی مقاوم می کند.
رابطه میگو و فرزندان باهوش
مادران بارداری که میگو می خورند در آینده فرزندان باهوشی خواهند داشت؛ مردانی که به ناباروری مبتلا هستند می توانند با مصرف میگو که دارای عنصر سلونیوم است و باعث افزایش اسپرم می شود این بیماری را درمان کنند.
علاوه بر میگو،ماهی تن، تخم مرغ، جگر، گوشت گاو، جو، سیر و کلم بروکلی، سبوس گندم، قارچ، انگور قرمز و دانه خردل نیز از منابع خوب سلونیوم هستند که علاوه بر ناباروری مردان در درمان بیماری لوپوس(1) و شوره سر نیز تاثیر فوق العاده دارد.
1-لوپوس یک نوع بیماری سیستم ایمنی بدن است که پوست، مفاصل، قلب، ریه، خون، کلیه ها و مغز را درگیر می کند.