دومین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی از 31 شهریور ماه در اندونزی آغاز میشود.
به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، اولین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی از 19 لغایت 31 فروردین 1384 در عربستان سعودی برگزار شد. در این دوره که فقط برای آقایان برگزار شد مجموعاً 500 ورزشکار از 55 کشور اسلامی در بازیها شرکت داشتند.
دوومیدانی، شنا، شیرجه، واترپلو، شمشیربازی، تنیس روی میز، گلبال، فوتسال، کاراته، سوارکاری، هندبال، والیبال، بسکتبال، فوتبال، تکواندو و وزنهبرداری 17 رشته ورزشی در این دوره از بازیها بودند که در چهار شهر مکه، مدینه منوره، جده و طائف مسابقات آن برگزار شد و مراسم افتتاح و اختتام در مکه مکرمه برگزار شد.
در این دوره جمهوری اسلامی ایران با کسب 10 مدال طلا، 9 مدال نقره، 11 مدال برنز و در مجموع 30 مدال مقام چهارم را به دست آورد. عربستان سعودی با 60 مدال، مصر با 42 مدال و قزاقستان با 27 مدال مکانهای اول تا سوم را به دست آوردند.
تلاش ایران برای میزبانی دومین دوره بازی ها و باز هم مشکلات همیشگی
ایران میزبان دومین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی گردید که مقرر بود این بازیها در 17 رشته و در سه شهر تهران، مشهد و اصفهان برگزار گردد اما با به وجود آمدن برخی مشکلات این دوره از مسابقات برگزار نگردید.
اندونزی میزبان سومین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی شد که این رقابتها در شهر پالم بانگ مرکز استان سوماترای جنوبی برگزار میشود. سوماترا با وسعت تقریبی (470000 کیلومتر مربع) از جزایر کشور اندونزی است.
این رقابتها از تاریخ 22 سپتامبر الی 11 اکتبر برابر با 31 شهریور لغایت 9 مهر در 13 رشته ورزشی در کشور اندونزی برگزار خواهد شد. دوومیدانی، ورزشهای آبی (شنا)، تیر و کمان، بدمینتون، بسکتبال، کاراته، فوتبال، تکواندو، تنیس، والیبال ساحلی، والیبال سالنی، وزنهبرداری و ووشو رشتههای این دوره از بازیها میباشند.
ایران با 88 ورزشکار در 6 رشته والیبال، تکواندو، کاراته، ووشو، دوومیدانی و تیر و کمان در این دوره از مسابقات حضور خواهد داشت.
آشنایی با میزبان دومین دوره بازی های کشورهای اسلامی
شهر پالم بانگ واقع در کشور اندونزی و مرکز استان سوماترای جنوبی است. سوماترا با وسعت تقریبی 470000 کیلومتر مربع از جزایر کشور اندونزی است.
این شهر پیشتر پایتخت پادشاهی سریویجایا بوده است. پالم بانگ قدیمیترین شهر اندونزی بوده و سالها پایتخت یک امپراطوری ساحلی بوده است. این شهر در کنارههای رود موسی در ساحل جنوبی جزیره سوماترا واقع شده و ملقب به ونیز شرق است.
رود موسی و پل آمپرا شهر پالم یانگ را به دو بخش بزرگ شمالی و جنوبی تقسیم کرده است؛
بخش شمال «سبرانگ ایلیر» و بخش جنوبی «سبرانگ اولو» نام دارد. سبرانگ ایلیر مرکز اقتصادی و فرهنگی و سبرانگ اولو مرکز سیاسی پالم یانگ محسوب میشود.
شهرهای خواهر: پالم یانگ با 6 شهر جهان دارای پیوند خواهر خواندگی است:
مذهب: مسلمانان 96 درصد، بوداییها 1.8 درصد و مسیحیان 1.7 درصد از ساکنان سوماترای جنوبی را شامل میشوند.
جمعیت و مردم
مالاییها با 31 درصد، جاوهایها با 27 درصد، کومرینگها با 6 درصد، موسی بانیوآسینها با 3 درصد، سونداییها با 2 درصد، از جمله گروههای قومی ساکن در سوماترای جنوبی به شمار میروند.
مساحت پالم یانگ 61/400 کیلومتر مربع بوده و جمعیت آن در سال 2000 بالغ بر 5004411 نفر برآورده شده است جمعیت کنونی این شهر 2061194 نفر است. این شهر دومین شهر بزرگ سوماترا پس از مدان و هفتمین شهر بزرگ اندونزی به شمار میرود. زبان رایج در این استان، زبان اندونزیایی بوده است.