کد خبر:۲۶۳۲۹۶
مُلایی در گفت و گو با «خبرگزاری دانشجو»:

نرمش قهرمانانه به معنای سازش نیست/ مسئولان موقع شناس باشند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه مسئولان باید اقتضای زمان را در کنار مصلحت های کشور در نظر بگیرند، گفت: مسئولان باید شرایط را بسنجند و بر این اساس عمل کنند.

مصطفی مُلایی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری درباره نرمش قهرمانانه گفت: پیامی که باید از این گفته رهبری بگیریم آن است که همه مسئولان باید شرایط زمان را بسنجند، موقع شناس باشند و با توجه به مصلحت‌های کشور عمل کنند.

 

وی با بیان اینکه گاهی اقتضای زمان نیازمند آن است که با نرمش کار خود را جلو ببریم، خاطرنشان کرد: اگر جایی این امر بتواند ما را به اهداف خود برساند باید به آن توجه کنیم در حالی که باید بدانیم که استکبار جهانی در نقطه مقابل ماست و همیشه به دنبال آن است تا ما از آرمان های خود کوتاه بیاییم اما با رعایت جوانب می‌توانیم بر آنان پیروز شویم.

 

مُلایی به ارتباط درونی سازی مقاومت با نرمش قهرمانانه اشاره کرد و گفت: ما باید همواره توجه کنیم که روحیه مقاومت و استکبارستیزی خود را حفظ کرده و اگر جایی هم نیاز داریم که سیاست منعطف تری اجراء شود باید مصلحت کشور در نظر گرفته شود و روحیه مقاومت باید همواره زنده نگه داشته شود چرا که دشمنان قسم خورده این نظام به دنبال نابودی نظام جمهوری اسلامی هستند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه نرمش قهرمانانه به معنای سازش نیست، تصریح کرد: باید به این نکته توجه کنید که نرمش قهرمانانه به معنای سازش با رژیم صهیونیستی یا کوتاه آمدن از مواضع هسته ای نیست بلکه به معنای آن است که در مواقع ضروری شرایط را در نظر گرفته و براساس آن عمل کنیم.

 

وی در پایان با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب عبارت نرمش قهرمانانه را درباره صلح امام حسن(ع) به کار برده اند، گفت: اگر به تاریخ بنگریم خواهیم دید که نقش صلح امام حسن از قیام امام حسین(ع) کمتر نبوده بلکه اقتضای زمان اینگونه ایجاب کرد و ما نیز اکنون باید از آنان سرمشق بگیریم. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار