کد خبر:۲۶۳۳۶۲
حاشیه‌های کلیدی که داس نیست

واکنش عجیب توفیقی به عزل‌ فرهاد دانشجو

سرپرست وزارت علوم و عضو هیات امنای دانشگاه آزاد تاکید کرد که عزل فرهاد دانشجو از ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، ارتباطی به وزارت علوم و بحث همسویی رییس دانشگاه آزاد ندارد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، سرپرست وزارت علوم و عضو هیات امنای دانشگاه آزاد تاکید کرد که عزل فرهاد دانشجو از ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، ارتباطی به وزارت علوم و بحث همسویی رییس دانشگاه آزاد ندارد.

 

دکتر جعفر توفیقی با بیان اینکه به هیچ وجه بحث ناکارآمدی دکتر دانشجو برای ریاست دانشگاه آزاد مطرح نیست، گفت: ضرورت شرایط و مصالح دانشگاه در حال حاضر ایجاب می‌کرد که چنین تصمیمی از سوی اعضای هیات امنا گرفته شود!!! و بر همین اساس نیز اعضا به سرپرستی حمید میرزاده رای دادند.

 

وی افزود: در مجموع هیات امنای دانشگاه آزاد ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر دانشجو در دوران ریاستش در دانشگاه آزاد، رای به تغییر وی داد.

 

فرهاد دانشجو شب گذشته و با رای اعضای هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، کرسی ریاست این دانشگاه را پس از 20 ماه، به حمید میرزاده واگذار کرد.

 

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
سرخ
-
۲۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۸
دروغ که شاخ و دُم نداره
گناه مانند اتاقي در بسته است که کليد آن دروغ است
17
2
نيما
-
۲۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۱:۳۰
بلي، بلي، بلي!
شما دروغ نگفته ما باورتان داريم، ديگه گناه نکنين لطفا
9
2
بدون نام
-
۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۲
صدآفرين به دولت راستگويان
5
2
بنده خدا
-
۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۳
حالا اگر اظهار نظر نميکردن ايشون نميشد؟
10
1
شکري
-
۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۴
خوبه رييس جمهور گفت داس نداره! اگه رسما علامت انتخاباتيش داس بود بايد چيکار ميکرديم؟
11
2
بدون نام
-
۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۵
من ه قانع شدم اميدوارم شما هم قانع شده باشين هر کس ديگه هم ا زتوضيحات ايشون قانع نشده مشکل از خودشه!!!!!
9
2
بيدار
-
۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۹
واقعا خجالت نمي کشن از اين همه منافق بازي؟!!!!
13
1
حميد
-
۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۷
چعفر سبکه!!!!!!
5
0
بدون نام
-
۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۴
دانشگاه آزاد بنيانش يعني آزادي يعني اولويت با آقازاده ها .... از ابتدا جاي امثال دانشجو نبود... بگو خوب
0
0
مريم
-
۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۵
دقت کردين اين توفيقي چقدر قيافه اش شبيه جاسبيه؟!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار