مطرح كردن گفتمان امام(ره) از سوي برخي كانديداها در تضاد با عملكردشان است
جابر مرادي در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه بعد از گذشت سه دهه از انقلاب بازگشت به گفتمان امام(ره) و انقلاب دستاورد بزرگي براي نظام محسوب مي شود، اظهار داشت: برخي كانديداها اخيرا ادعا كرده بودند كه ما فكر نمي كرديم با گفتمان امام(ره) و انقلاب از سوي مردم بتوانيم راي جمع كنيم بنابر اين مطرح كردن اين گفتمان از سوي برخي جريان هاي سياسي تنها به خاطر راي جمع كردن است.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه كانديداها نبايد براي راي جمع كردن خود را در ظاهر پيرو گفتمان امام(ره) بدانند، تصريح كرد: خوشبختانه مردم ايران هوشيارتر از آن هستند كه بخواهند فريب چنين ادعاهايي را بخورند.
وي نقش دولت نهم را در تغيير گفتمان كشور مثبت ارزيابي و خاطر نشان كرد: احمدي نژاد در گفتار و عملكرد در تمامي عرصه هاي خارجي و داخلي و اقتصادي صادق بوده و نشان داد كه به شعار امام(ره) و انقلاب بيش از ديگران پايبند است./انتهاي پيام/