علي همتي در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: نكته مهمي كه در استفاده اين جريان ها از اين شعار در فضاي فعلي كشور وجود دارد اين است كه دولت نهم با طرح اين شعار و روندي كه در اين چهار سال اخير طي كرد، موجب شد تا مردم دوباره به گفتمان اصيل امام (ره) و انقلاب اقبال نشان دادند تا اين گفتمان احيا شود؛ همين امر موجب شد كه اين جريان هاي تاثيرگذار در تبيين شعارها و اهداف انتخاباتي خودشان را منسوب به خط امام بدانند.
وي در تبيين نقش متوليان امر براي شناساندن ديدگاه هاي اصيل امام (ره) به نسل جديد و اجتماع افزود: در اين فضا بايد متوليان اين امر و مسئولان فرهنگي تلاش كنند و ديدگاه هاي امام (ره) را به نسل جديد بشناسانند تا از واقعيت هاي نظرات اين جريان ها و نامزدها مطلع شده و بتوانند حق را از باطل تشخيص دهند.
مسئول واحد سياسي دانشگاه رازي كرمانشاه در خصوص امكان سوءاستفاده از شعار بازگشت به خط امام عنوان كرد: اگر متوليان امر با تبيين شاخصه هاي ديدگاه امام (ره) مانند معيارهاي فعاليت و اخلاص سياسي، صداقت و راستگويي و سياست خارجي عزتمندانه از تحريف هاي گوناگون توسط جريان هاي سياسي جلوگيري كنند، ديگر براي مقايسه اظهارنظرات برخي كه خودشان را منتسب به امام (ره) مي دانند با ديدگاه هاي حضرت امام (ره) دچار مشكل نخواهيم شد.
همتي نقش دولت نهم در ايجاد چنين فضاي گفتماني و سياسي در كشور نسبت به شعار خط امام (ره) را بسيار مهم ارزيابي كرد و گفت: دولت نهم با اين شعارها وارد عرصه شد و طبق فرمايش مقام معظم رهبري دولت نهم، اين گفتمان سياسي را احيا كرد و حقيقتاً دكتر احمدي نژاد به ياري مقام معظم رهبري به احياي گفتمان هاي اصيل انقلاب پرداخت و سعي كرد انحرافات دوره هاي ديگر را اصلاح كند.
وي با بيان اينكه همت اين دولت قطعاً در تغيير اين فضا بسيار مهم است، گفت: با توجه به پيگيري اين روند توسط دولت نهم، در حال حاضر به جايي رسيده ايم كه اين شعارها توسط ديگران هم مطرح مي شود و اين خود يك پيشرفت براي نظام است.
مسئول واحد سياسي دانشگاه رازي كرمانشاه تصريح كرد: اگر چه در يك دوره هشت ساله دولتي قصد داشت اين شعارها را كمرنگ كند، ولي به ظاهر از اين شعارها استفاده مي شود كه اين يك نوع بداخلاقي سياسي و غيرصادق بودن با مردم است./انتهاي پيام/