به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» سیدحسن هاشمی در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران که صبح امروز در ستاد مرکزی این دانشگاه برگزار شد با اشاره به ارزش دین در اسلام اظهار داشت: اگر مسئله ای مهم تر از آموختن بود مردم به سمت دانش و ادب ترغیب نمی شد به همین دلیل اسلام آموختن را به همه واجب کرده است.
وی افزود: گاهی ارزش های علما از ارزش شهدا بیشتر است لذا جامعه ای که دارای علم و عالم است قطعا مورد احترام نیز خواهد بود.
هاشمی بااشاره به دو مقطع عصر ایمان با نگاه دین محورانه و عصر رونسانس اظهار داشت: عصر اول به حوزه های علمیه و عصر دوم به نظام دانشگاهی و عقل مربوط می شد که در اولی شاهد خرافه گرایی و در دومی بی طرفی نسبت به آموزه های دینی و انحطاط اخلاقی بودیم.
وزیر بهداشت در ادامه گفت: بدون تردید نظام آینده جهان بر محور دین با عقل بشری است زیرا با طی این دو دوره انتظارات بشری برآورده نشد لذا علمی اثر گذار است که مبتنی بر دین محوری و عقل گرایی باشد.
هاشمی با بیان اینکه وضعیت فرهنگی کشور مطابق با جایگاه انقلاب اسلامی نیست افزود: معتقدم بخش عمده ای از راه آمده را باید برگردیم، دانشگاه مهد اندیشه است و باید زنده و با نشاط و سیاسی باشد.
وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری در برگزاری کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه ها اظهار داشت: در هیچ کشوری قدرت، شکل نمی گیرد مگر محیط نشاط در دانشگاه مهیا شود مگر نشاط در دانشگاه مهیا شود لذا باید دانشگاه را بیش از پیش در خدمت انقلاب، دانشجویان و استادان قرار بدهیم.
وزیر بهداشت در ادامه گفت: اعتراف می کنم از دانشگاه ها به درستی استفاده نکرده ایم و با راه انداختن باشگاه های سیاسی جای خود را به جریانات سیاسی داده است.
وی افزود: دانشگاه علی رغم اینکه باید سیاسی باشد نباید محل بهره برداری منافع سیاسی قرار بگیرد بلکه باید با شکوفا شدن استعدادهای آن در جهان خودنمایی کند.
وزیر بهداشت به دوره مدیریت شش ماه محمدرضا منصوری رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد و گفت: در طی این مدت با وجود پیام های فراوانی که در دانشگاه به دلیل انتزاع دانشگاه ایران از تهران وجود داشت آقای منصوری با صبوری و انصاف از منافع و استقلال دانشگاه دفاع کرد و اجازه هیچ بی نظمی در این مرکز آموزشی نداد.
هاشمی بااشاره به استعفای منصوری از ادامه مدیریت این دانشگاه اظهار داشت: یکی از سخت ترین تصمیمات من معرفی رئیس جدید برای دانشگاه علوم پزشکی تهران بود و با توجه به استعفای آقای منصوری لازم بود علی رغم در نظر گرفتن منافع ایشان منافع دانشگاه را در اولویت قرار بدهم.
وزیر بهداشت در ادامه گفت: لازم شد که آقای جعفریان یک جوان جسور را برای ریاست این دانشگاه انتخاب کنم و انتظار دارم از ایشان که از تمام ظرفیت های دانشگاه و از حضور استادان برجسته آن برای ارتقای علمی آن نهایت بهره برداری را بکنم.
وی با بیان اینکه آقای جعفریان استقلال کامل در انتصاب های دانشگاه را دارد ایشان هر زمان که بخواهند وزارت بهداشت و دیگردستگاه ها همکاری لازم را با ایشان داشته باشند.
هاشمی به مدیریت باقر لاریجانی، رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد و گفت: ایشان هم در طی مدیریتش شرایط بسیار سختی را طی کرد.
در این مراسم از زحمات محمدرضا منصوری تقدیر و علی جعفریان به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب شد.
براي هر تغيير 3 ماه بايد فحش مي خورد
عجب كشور عجيبي داريم