برخي كانديداها با تغيير محتوا، گفتمان امام(ره) را مطرح مي كنند
ولي پور در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با تاكيد بر اين كه اقبال عمومي جامعه به اصولگرايي است، گفت: افرادي كه در سال هاي قبل داعيه دار شعارهاي وارداتي بودند نيز به اين نتيجه رسيده اند و شعارها و مباني و حتي راهكارهايشان را بر اين مبنا قرار داده اند.
وي ادامه داد: شاهد آن هستيم كه برخي از كانديداها با حضور در هر استان ابتدا بر سر مزار شهداي آن استان مي رند يا اين كه بر گردن خود چفيه مي اندازند كه اين رفتار نشانه آن است كه گفتمان جامعه چه سمت و سويي دارد.
دبير انجمن اسلامي دانشگاه اصفهان راهكار شناخت كانديداها در صداقت گفتارشان را بررسي گذشته آنها دانست و گفت: ما بايد رزومه افراد را در سطح كشور انتشار دهيم تا مردم نسخه اصل و بدل اين شعارها را تشخيص دهند.
ولي پور در پايان خاطرنشان ساخت: عده اي تلاش دارند بگويند كه دولت نهم در اجراي گفتمان انقلاب موفق نبوده و تعريف اين گفتمان آن چيزي است كه ما مي گوييم كه اين يك خدعه براي فريب مردم است./انتهاي پيام/