به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در وبلاگ تلظی آمده است؛ بهش گفتم از تو یکی انتظار این نوع لباس پوشیدن را نداشتم.
سرش را انداخت پایین و با خجالت جواب داد، امان از رفیق ناباب، دوستی با یکی از بچههای دانشگاه باعث شده تغییر کنم.
گفتم وقتی خودت علتش را میدونی چرا این دوستی ادامه پیدا کرده؟
سکوت کرد.
من هم ادامه دادم، ببین تو یه دختر مذهبی هستی، چرا با شخصی رفت و آمد میکنی که حضور تو بهش آبرو میده و حضور اون تو را بیآبرو میکنه؟
یکم حرفم براش نامفهوم بود به همین خاطر بیشتر توضیح دادم که: ببین تو یه دختر محجبه و مذهبی هستی، همین باعث میشه وقتی دیگران تو را در کنار دوستت ببینند برای خودشون قضاوتهایی بکنند، همین قضاوتها باعث میشه جاهایی حرفهایی را درباره شما دو نفر بزنند، ببین؛ مثلاً وقتی شخصی خواست اطلاعاتی در مورد دوست تو بدست بیاره میره و از دیگران سوال میکنه، دیگران هم بر اساس دیده هاشون و قضاوت هاشون جواب میدهند، یکی از جوابهایی که ممکنه بدهند اینه که، ظاهر خودش که خوب نیست ولی دوست خوبی داره، نمیدونم چی شده که با فلانی که دختر با شخصیتیه دوست شده، احتمالاً خودش هم دختر خوبیه که فلانی دوستی باهاش را قبول کرده.
این حرف یعنی آبرو دادن تو به اون.
حالا عکس این قضیه را هم ببین، شخصی در مورد تو تحقیق میکنه، باز هم میره سراغ همون آدمها، و این بار جواب میشنوه، ظاهرش به نظر میرسه دختر خوبی باید باشه، ولی نمیدونم چرا با دخترای بد حجاب میگرده، نمیدونم شاید خودش هم...، الله اعلم.
و این یعنی حضور اون و دوستیش با تو، تو را بیآبرو کرده.
دختر خوب مگه نشنیدی که میگند آدمها را از دوستانشون بشناسید، پس چرا خودت به دست خودت شرایط قضاوت بد دیگران را با دوستان بد فراهم میکنی؟
حضرت علی (ع) گفته مومن باید خودش را از معرض حرف دیگران و قضاوت بد دیگران دور نگه داره. آیا واقعاً تو این کار را میکنی؟