کد خبر:۲۶۵۴۲۶
وزیر ارتباطات:
معاونتهای وزارت ارتباطات برنامه چهار سال آینده را تدوین کنند
وزیر ارتباطات گفت: از معاونتهای مختلف در مجموعه وزارت ارتباطات خواستیم تا اولویتها، برنامههای و فعالیتهای خود برای چهار سال آینده را مشخص کنند.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، وزیر ارتباطات گفت: از معاونتهای مختلف در مجموعه وزارت ارتباطات خواستیم تا اولویتها، برنامههای و فعالیتهای خود برای چهار سال آینده را مشخص کنند. محمود واعظی اظهار داشت: این برنامهها باید در راستای تحول در حوزه اقتصاد، اشتغال و افزایش تولید ناخالص داخلی (GDP) تعریف و پیاده سازی شود.
وی افزود، در کنار این برنامهها و فعالیتها، تلاش هایی که پیش از این آغاز شده نیز باید تا دستیابی به نتایج مدنظر، پیگیری شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این مطلب که به منظور دستیابی به اهداف پیش بینی شده در این بخش باید برخی اهداف و روشها بازنگری شود تصریح کرد: به نظر می رسد به دلایل مختلف طی چند سال گذشته، شاهد عقب افتادگی در برخی فعالیتها هستیم.
وی خاطر نشان کرد: عدم توجه به نقش ICT در زیر ساخت توسعه و وجود برخی اختلافات میان وزارت ارتباطات و ریاست جمهوری موجب بروز بی مهری به این وزارتخانه و عقب افتادن برنامه شده است.
محمود واعظی با بیان این مطلب که باید سازوکاری داشته باشد تا این عقب افتادگی جبران شود گفت: در برنامه پنج ساله پنجم کشور، تکالیف بسیار جدی برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پیش بینی شده که باید حتما محقق شوند.
وی تأکید کرد: به منظور دستیابی به اهداف پیش بینی شده در چشم انداز 2014، باید نقش ویژه ICT در این مسیر مورد توجه قرار گیرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی را از جمله معاونتهای مهم هر دستگاهی دانست و اظهار داشت: عملکرد این معاونت می تواند موجب تحقق اهداف و رشد و شکوفایی دستگاه شود.
وی افزود: گزارش های موجود بیانگر وجود نیروهای کیفی موجود در این معاونت است که امیدواریم، شروع به فعالیت قنبری شاهد نوآوری و تحولات در این بخش باشیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.