کد خبر:۲۶۵۵۲۸
برگزاری مسابقات وبلاگ‌نویسی در پایین‌ترین سطح؛

کاربری زینتی داوران برای جشنواره‌ها

بسیاری از جشنواره‌های وبلاگ‌نویسی با به یدک کشیدن عناوین اساتید دانشگاهی سعی دارند این امر فرهنگی را به زیبایی تمام جلوه دهند؛ در حالی که جشنواره از بار محتوایی مناسبی برخوردار نیست و بیشتر با اهدافی سطحی و ظاهری است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در چند سال اخیر به واسطه رشد و توسعه وبلاگ‌ها، مسابقات وبلاگ‌نویسی جان تازه گرفته تا جایی که در هر فصل شاهد برگزاری ده‌ها مسابقه وبلاگ‌نویسی و از میان آن‌ها یک تا دو مسابقه به ظاهر فاخرتری هستیم. این مسابقات در هر دوره به مناسبت‌های مختلف برگزار می‌شود و پس از مدتی وبلاگ‌ها به حالت مسکوت باقی می‌مانند.

 

اکثریت مسابقات وبلاگ‌نویسی در پایین‌ترین سطح ممکن برگزار می‌شود و یکی از دلایل این امر حضور داوران غیرمتخصص و داوری‌های غیرکار‌شناسانه است. بسیاری از مسابقات وبلاگ‌نویسی، تنها برای پرکردن رزومه مسئولان نهاد‌ها و سازمان‌ها برگزار می‌شود.

 

چند وقت پیش جشنواره وبلاگ‌نویسی خلیج فارس با همه سرو صدای آن در حالی برگزار شد که اثری از یک جشنواره فاخر نبود. در ظاهر در فهرست جشنواره، شاهد اسامی افرادی شناخته شده و اساتید دانشگاهی بودیم اما آن‌ها پیش از آنکه با مقوله وبلاگ‌نویسی آشنا باشند، بیشتر متخصص در حوزه رسانه‌های مکتوب بودند. بنابر این داوران متخصص در حوزه رسانه می‌توانند در ردیف داوران جشنواره‌های خبرگزاری و مطبوعات باشند نه آنکه به ارزیابی وبلاگ‌نویسی بپردازند.

اگر در ردیف داوران جشنواره‌های وبلاگ‌نویسی، شاهد حضور وبلاگ‌نویسان باشیم، قطعاً حقی از وبلاگ‌نویسان پایمال نخواهد شد و ارزیابی‌ها دقیق انجام می‌شود. یک وبلا‌گ‌نویس می‌تواند از دغدغه‌های وبلاگ‌نویسی آگاه باشد و می‌تواند، مشکلات این حوزه را درک کند.

 

برگزاری جشنواره‌های وبلاگ‌نویسی با اهداف ظاهری

 

اگر داوران این حوزه از کار‌شناسان حوزه‌های دیگر باشند، چگونه می‌توانند با بی‌اطلاعی از این دغدغه‌ها و مشکلات، وبلاگ‌ها را ارزیابی کنند و در ‌‌نهایت شاهد وبلاگ‌های برتری خواهیم بود که از هیچ قالب و محتوای مناسبی برخوردار نیستند.

 

صرفاً بهره‌مندی از اساتید حوزه ارتباطات و رسانه، ویترین بسیاری از جشنواره‌ها می‌شود و این جشنواره‌ها سعی می‌کنند با یدک کشیدن نام اساتید، اهداف بی‌اهدافیشان را به پیش برانند. در بسیاری از این جشنواره‌ها، حق وبلاگ‌نویسان تضییع می‌شود چرا که این وبلاگ‌ها به صورت تخصصی ارزیابی نمی‌شود.

 

بسیاری از جشنواره‌ها در پایین‌ترین سطح ممکن و با یک سری اهداف ظاهری برگزار می‌شود اما در پایان شاهد این موضوع هستیم که هیچ از این اهداف محقق نمی‌شود. وبلاگ‌ها پس از جشنواره به حالت مسکوت باقی می‌ماند و حتی کمترین جوایز به وبلاگ‌نویس‌ها اختصاص می‌یابد.

 

حضور وبلاگ‌نویسان متبحر در تیم داوری، حمایت از وبلاگ‌نویسان پس از جشنواره، اهمیت دادن به مراسم تجلیل از این افراد، افزایش جوایز وبلاگ‌نویسان برگزیده و بهره‌مندی از تیم کار‌شناسی در برگزاری جشنواره می‌تواند در تحقق اهداف جشنواره‌های وبلاگ‌نویسی مفید باشد.

 

منبع: ایکنا

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار