برهم زنندگان ميتينگ انتخاباتي موسوي، وابسته به برگزارکنندگان اين برنامه بوده اند
علي نورايي مسئول سياسي مرکز بسيج دانشجويي ثارالله(ع) دانشگاه آزاد اسلامي در گفت و گو با «شبکه خبر دانشجو»، ضمن انتقاد از مديريت دانشگاه آزاد بدليل وارد شدن در دسته بندي هاي سياسي و جانبداري از کانديدايي خاص، تصريح کرد: مديران دانشگاه ازاد با زير پا نهادن اصول اخلاقي و مرام فعاليت هاي مراکز پژوهشي و دانشگاهي و نقض بي طرفي در عرصه ي رقابت هاي سياسي در يک عمل نسنجيده اقدام به موضع گيري و حمايت علني از يکي از کانديداهاي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري و برگزاري ميتينگ سياسي به نفع آن کانديدا در محيط دانشگاه نمودند که به علت اختلافات داخلي در طيف حاميان اين کانديدا و توسط يکي از تشکل هاي منحل شده و مسئله دار، اين برنامه با تشنج همراه شد.
نورايي در ادامه با اشاره به درگیری های صورت گرفته روز گذشته در میتینگ انتخاباتی مهندس موسوی در دانشگاه آزاد، اظهار داشت: نکته جالب توجه اينکه در اقدامي فريب کارانه، ستاد انتخاباتي و سايت هاي منتصب به اين کانديدا اقدام به نشر اکاذيب و لجن پراکني و سياه نمايي و تهمت به بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي در راستاي سرپوش نهادن بر اختلافات داخلي و مظلوم نمايي در نزد اذهان عمومي نموده و بسيج دانشجويي را عامل تشنج و برهم خوردن اين برنامه معرفي نموده است که از نظر ما اين حرکت مظلوم نمايانه يک توطئه سياسي و نشر اکاذيب جهت مخدوش کردن چهره بسيج در آستانه انتخابات در دانشگاه ها مي باشد .
مسئول سياسي مرکز بسيج دانشجويي ثارالله(ع) دانشگاه آزاد اسلامي، افزود: مستندات تصويري، رسواکننده هويت عوامل برهم زننده اين برنامه است که نشان می دهد اين عناصر به برگزارکنندگان این میتینگ انتخاباتی وابسته بوده اند.
نورایی در پایان تصریح کرد: با توجه به اينکه انتشار اينگونه اخبار کذب قابل پيگرد قانوني و قضايي مي باشد بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي اميدوار است هرچه سريعتر شاهد عذرخواهي رسمي کليه عوامل و مقصران در مسئله نشر اکاذيب بر عليه بسيج باشد./انتهای پیام/