کد خبر:۲۶۵۵۶۸
خضرایی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

با آمریکا اختلاف‌نظر اصولی داریم/آمریکا؛ عمله لابی صهیونیستی

دبیر شورای تبیین مواضع تهران بزرگ گفت: نشانه عدم خوش‌بینی در سخنان اخیر اوباما کاملاً مشهود بوده و مشخص است که آمریکا تحت تاثیر لابی‌های صهیونیست قرار دارد؛ زیرا این کشور عمله آنهاست.
محمدجواد خضرایی، دبیر شورای تبیین مواضع تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره مواضع دوگانه اوباما مبنی بر اینکه گزینه جنگ برای ایران روی میز است، گفت: واقعیت این است که مبارزه با استکبار در ذات انقلاب اسلامی نهفته است و انقلاب اسلامی به دنبال نظم نوین بر مبنای عدالت، در جهان می باشد، اما استکبار به دنبال نظمی است که در نظام ظالمانه خودش دنبال می‌کند.
 
وی با بیان اینکه دولت خطای تحلیلی دارد که فکر می‌کند ما می‌توانیم با آمریکا خوب باشیم، خاطرنشان کرد: ما  با آمریکا اختلاف نظر اصولی و مبنایی داریم و همان گونه که رهبری فرموده‌اند، «ما به این ارتباط خیلی خوش‌بین نیستیم»؛ نشانه این عدم خوش‌بینی در سخنان اخیر اوباما کاملاً مشهود بوده و مشخص است که آمریکا تحت تاثیر لابی‌های صهیونیست قرار دارد و هر چه آنان بگویند آمریکا انجام می‌دهد؛ زیرا این کشور عمله آنهاست.
 
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران بزرگ درباره عملکرد دولت در آینده ابراز داشت: دولت در مذاکرات باید متوجه باشد که چه می‌دهد و چه می‌گیرد؛ همچنین باید بداند که با چه کسانی طرف است، کسانی که سال‌ها بر جهان سیطره دارند و با سخنان جدید انقلاب اسلامی به راحتی کنار نمی‌آیند، لذا باید بیشتر دقت شود؛ اگر مسئولان ادعای دیپلماتیک بودن دارند باید اصول دیپلماسی را خوب بلد باشند و رعایت کنند؛ همچنین مسئولان باید از مواضع بالا برخورد کنند، از حقوق ملت کوتاه نیایند و در مقابل آن دچار ضعف نشوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار