کد خبر:۲۶۶۰۸۲
کفاشیان:

بازی رفت و برگشت با آمریکا جدی شده/ در مورد کی روش مشکلی وجود ندارد

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: بحث بازی رفت و برگشت ایران و آمریکا به صورت جدی مطرح شده است.
بازی رفت و برگشت با آمریکا جدی شده/ در مورد کی روش مشکلی وجود ندارد

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، علی کفاشیان صبح امروز در برنامه ورزش و مردم پیرامون بازگشت کی‌روش به ایران گفت: مشکل جدی وجود نداشت و تنها کمی تاخیر در پرداخت‌ها برای این مربی پیش آمده بود که آن هم انجام شد و مشکلی وجود ندارد. کی‌روش کار خود را با قدرت آغاز خواهد کرد و اردوی تیم ملی هم از هفته آینده تشکیل خواهد شد.

 

رئیس فدراسیون فوتبال درباره مرخصی‌های کی‌روش تصریح کرد: بخشی از این سفر 25 روزه مرخصی بود و بخش دیگری از آن برای رایزنی در مورد سفر تیم ایران به برزیل برای جام جهانی، پیگیری وضعیت بازیکنان ایرانی شاغل در اروپا و هماهنگی اردویی است که کی‌روش قصد دارد پیش از سفر تیم ایران به برزیل در اروپا برگزار کند.

 

کفاشیان خاطرنشان کرد: کی‌روش هنوز برای بازی دوستانه تیم ملی تصمیم نگرفته است. برخی کشورها آمادگی خود را اعلام کرده بودند اما این مربی موافق بازی با آنها نبود. منتظر نشست روز شنبه با این مربی هستیم تا برنامه‌های تدارکاتی تیم ملی هماهنگ شود.

 

وی درباره دیدار ایران و آمریکا اظهار داشت: پیش از این برای بازی ایران و آمریکا رایزنی شده بود اما به دلیل مشکلاتی این بازی لغو شده بود با این حال این بار، هم از آن طرف ابراز تمایل شده و هم کی‌روش موافق این بازی است. بحث برگزاری یک تورنمنت  چهارجانبه در آمریکا وجود دارد.

 

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: از سوی دیگر با توجه به قطعی شدن حضور آمریکا در جام جهانی بحثی هم در مورد انجام بازی رفت و برگشت میان دو کشور وجود دارد که احتمال آن بسیار زیاد است و ما مکاتبات خود را از هفته آینده برای این بازی آغاز خواهیم کرد.

 

کفاشیان درباره انتخاب اسپانسر تیم ملی گفت: خوشبختانه بعد از 5 سال توانستیم برای تیم ملی اسپانسر پیدا کنیم که یک شرکت خودرویی است و نمایندگی خودروهای خارجی در ایران را برعهده دارد و فردا معرفی خواهد شد. مبلغ مورد توافق با این اسپانسر بسیار مبلغ قابل توجهی است.

 

وی درباره اینکه آیا احتمال دارد این اسپانسر منشوری باشد گفت: فعلا که منشوری نیست اما فردا را نمی‌دانیم!

 

کفاشیان درباره پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس و بحث داوری لیگ برتر تاکید کرد: اینگونه پرونده‌ها باید دقیق بررسی شود و تصمیم‌گیری و  ارائه مدارک زمان‌بر خواهد بود. باید به گونه‌ای پرونده بررسی شود که حق هیچ‌کس پایمال نشود.

وی افزود: علیپور و دوستانش در این باره جلسه‌ای داشتند و قطعا با دقت اسناد و مدارک بررسی شده و تصمیم جدی گرفته خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ميثم
-
۱۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۲
براي خودمان متاسفم که آنقدرذوق زده شده ايم امريکا همانيست هزاران جوان مارا به خاک وخون کشيد!!!!!
3
1
داود پير فوتبال
-
۱۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۸
هول نشو هول نشو گوگوري مگوري
2
1
پربازدیدترین آخرین اخبار