کد خبر:۲۶۶۷۳۳
سیدباقر حسینی خبر داد؛

جلوگیری از ایجاد «باند نیویورکی‌ها» با حضور نماینده مجلس در مذاکرات

امروز ایران در شرایطی مقابل آمریکا ایستاده که اقتدارش در منطقه و جهان بسیار بالا رفته و در برابر، وضعیت آمریکا در جهان تضعیف شده است.

 به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، مهم‌ترین محورهای سخنان سیدباقر حسینی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، بدین شرح است:


** عدم رابطه با آمریکا ایران را قدرتمند کرده است
 
- متن سخنان آقای ظریف در جلسه با 1+5 در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس قرائت شد. این نطق اصولگرایانه و بسیار جدی بود.
 
- اگر ایران در بحث انرژی هسته‌ای بخواهد نرمشی در مقابل غرب نشان دهد، به این معنی نیست که بخواهد ماهیت ضداستکباری خود را کنار بگذارد؛ بلکه ملت و دولت ایران همواره بر اصول و مبانی خود پافشاری خواهد کرد و یک قدم از اهداف خود عقب‌نشینی نخواهد کرد. مواضع ملت و دولت ایران نسبت به انرژی هسته‌ای تغییر نخواهد کرد.
 
- عدم رابطه با آمریکا برای ما بسیار مفید واقع شده است؛ چرا که اگر ایران وابسته به آمریکا بود هیچ زمان پیشرفت نمی‌کرد و نمی‌توانست بر روی نیروهای خود تکیه کند، از همه جهات خودکفا نمی‌شد و در جهان به عنوان کشور مقتدر شناخته نمی‌شد.
 
- در تلاش هستیم دروغ بودن ادعاهای آمریکایی‌ها علیه ایران را به اثبات برسانیم و بیان کنیم که این دروغ‌گویی‌ها تماما بی‌اساس و پوچ است.
 
- امروز ایران در شرایطی مقابل آمریکا ایستاده که اقتدارش در منطقه و جهان بسیار بالا رفته و در برابر، وضعیت آمریکا در جهان تضعیف شده است.
 
- در مذکرات پیش‌رو در عین حفظ مواضع اصولی خود باید هدفمان این باشد که صداقتمان را در عدم ساخت سلاح هسته‌ای ثابت کنیم و به غرب نشان دهیم که دین و اعتقاد ما این اجازه را نمی‌دهد که به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای باشیم.
 
- دشمنان ما با محوریت اسرائیل علیه ایران در جهان دروغ‌پردازی کرده‌اند، اگر ما بتوانیم در مذاکره با آمریکا این طرح و برنامه رژیم صهیونیستی را خنثی کنیم به هدف بزرگی رسیده‌ایم.
 
- اگر امروز اوباما بیان می‌کند که ما به دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی نیستیم از موضع ضعف آمریکا است و به این طریق به ضعف خود اعتراف می‌کند چون اگر امریکا قدرت براندازی نظام ایران را داشت در‌‌ همان جنگ هشت ساله که تمام کشورهای دنیا علیه ایران یک صدا شده بودند و ایران تازه انقلاب کرده بود و ارتش انسجام امروز را نداشت و بنی صدر نیز به کشور خیانت کرده بود و از نظر تجهیزات نظامی نیز در وضع مناسبی نبودیم قطعا می‌توانست نظام را براندازد.
 
- امروز ایران تجربه هشت سال جنگ و ارتش و نیروی مقتدر سپاه و بسیج را با خود دارد، قطعا آمریکا نخواهد توانست که علیه ایران کاری انجام دهد.
 
- اقتدار نظامی ایران حرف اول را در منطقه می‌زند.  
 
** مجلس می‌خواهد با حضور یک نماینده در مذاکرات با 1+5 از ایجاد باند نیویورکی‌ها جلوگیری کند
 
- با حضور یک نماینده مجلس در نشست‌های ایران و 1+5 به دنبال این هستیم که اجازه ندهیم تا باند نیویورکی‌ها در راستای مذاکره ایران و امریکا ایجاد شود و این گروه‌ها بخواهند از این ارتباط سواستفاده کنند.
 
- نمایندگان مجلس اطمینان دارند که روحانی در مذاکره با آمریکا از مواضع و اصول اصلی نظام عدول نخواهد کرد.
 
- آقای سعید جلیلی در زمان دبیری شورای عالی امنیت ملی هیچ گونه تعاملی با مجلس و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نداشت در حالیکه از وی برای حضور در کمیسیون نیز دعوت شده بود.
 
- ارجاع پرونده هسته‌ای از شورای عالی امنیت ملی به وزارت امور خارجه باعث می‌شود تا مجلس بتواند از روند مذاکرات مطالبه کند و در صورت نیاز از وزیر امور خارجه سوال یا حتی استیضاح کند.
 
- نمایندگان ملت کاملا مراقب رفتار مسئولان اجرایی کشور هستند؛ لذا ملت نباید در زمینه برقرار شدن ارتباط بین ایران و امریکا نگران عدول از آرمان‌ها باشند؛ چراکه وکلای ملت هرکجا که مشاهده کنند عزت و اقتدار و حکمت ایرانیان خدشه‌دار می‌شود جلوی آن را خواهند گرفت.
 
** باید به این فکر کنیم که آیا برخی گروه‌های ضدانقلاب نمی‌خواهند بعد از رفع حصر موسوی و کروبی با ایجاد خطر جانی برای آن‌ها جو کشور را به نفع خود تغییر دهند؟
 
- باید به این موضوع توجه کنیم که آیا رفع حصر موسوی و کروبی، تهدید جانی متوجه آن‌ها نمی‌کند؟؛ آیا برخی گروه‌های ضدانقلاب نمی‌خواهند بعد از رفع حصر موسوی و کروبی با ایجاد خطر جانی برای آن‌ها جو کشور را به نفع خود تغییر دهند؟
 
** علت انتصاب علی یونسی به سمت دستیاری رئیس‌جمهور در امور اقوام
 
- آقای یونسی با دارا بودن تجربه تصدی وزارت اطلاعات از اقوام کشور اطلاع کاملی دارد؛ لذا هدف رئیس‌جمهور از نصب وی به عنوان دستیار رئیس‌جمهور در امور اقوام این است که مشکلات قومیتی در کشور از میان برداشته شود.
 
- اگر یونسی شعارهای آقای روحانی در بحث اعتدال را در خصوص اقوام مختلف ایرانی در پیش گیرد قطعا مشکل خاصی در زمینه اقوام پیش نخواهد آمد.
 
- یونسی می‌بایست افرادی را برای انجام برنامه‌های خود انتخاب کند که این افراد بینش اعتدالی داشته باشند وکارهایی که برای اقوام انجام می‌دهند در راستای شعار اعتدال باشد.
 
- با توجه به اینکه ساکنین مناطق مرزی با مشکلات بسیاری مواجه هستند لذا در مجلس شورای اسلامی فراکسیون مناطق مرزی را تشکیل داده‌ایم چرا که امروزه ضعیف‌ترین و مظلوم‌ترین شهرهای کشور ما شهرهای مرزی به شمار می‌روند.
 
- یونسی اگر بخواهد با نمایندگان مجلس در راستای رفع مشکلات قومی کشور قدم‌هایی بردارد می‌تواند موانع ایجاد اختنلاف میان قومیت‌ها را مرتفع سازد اما اگر بخواهد همچون گذشته از نیروهایی که خود انتخاب می‌کند بهره‌مند شود شاید نتوان گفت که مشکلات قومی کشور برطرف می‌شود.
 
** اصولگرایان باید مراقب لایه‌های دوم و سوم مدیرینی باشند
 
- روحانی در طول این مدت نتوانسته در انتخابات و انتصابات خود شعار اعتدال را اجرایی کند.
 
- اصولگریان برای اینکه بتوانند در دوره‌های بعدی نیز در صحنه حضور داشته باشند باید مراقب باشند و اشتباهات خود را جبران کنند. وظیفه امروز آنان بسیار سنگین است.
 
- اصولگریان باید مراقب لایه‌های دوم وسوم مدیریتی باشند و این مساله را جدی بگیرند.

 

منبع: نسیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار