به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به این منطق که آمریکا کدخدای دنیاست و باید با او کنار آمد، نوشت: درباره این فرمول «کدخدایی» پرسشی وجود دارد و آن اینکه اگر کدخدای موردنظر دولت، خودش رعیت یک کدخدای دیگر باشد، آنگاه تکلیف چیست؟
به این موارد عنایت کنید:
- اوباما پس از مذاکره تلفنی با دکتر روحانی بلافاصله در نطق تلویزیونی خود تاکید کرد، در طول این روند ما با دوستان و همپیمانان خود در منطقه از جمله اسرائیل در تماس نزدیک خواهیم بود.
- رویترز به نقل از یک مسئول بلندپایه در دولت آمریکا خبر داد: آمریکا در خصوص گفتوگوی تلفنی که بین اوباما و روحانی انجام شد، با دولت اسرائیل در تماس بود.
- سوزان رایس مشاور امنیت ملی آمریکا (در گفتوگو با سیانان) گفت: ما در این روند، در تماس و ارتباط مستقیم با همپیمانان اسرائیلی خود هستیم.
- دن شپیرو سفیر آمریکا در تلآویو اظهار داشت: اهداف آمریکا و اسرائیل درباره برنامه هستهای ایران مطابق هم است.
- جو بایدن معاون رئیسجمهور آمریکا تاکید کرد: اگر اسرائیل نبود ما باید اسرائیلی میساختیم تا حامی منافع ما در منطقه باشد. موضع اوباما در مورد اسرائیل تغییر نکرده است. حمایت آمریکا از امنیت اسرائیل تزلزلناپذیر است.
رجانیوز افزود: نقطه اوج این اظهارنظرها نیز در جریان سفر نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا و دیدار با اوباما بیان شد.
رئیسجمهور آمریکا ضمن تاکید بر اینکه مفتخر است که در این اتاق بیشتر از هر یک از سران جهان از نتانیاهو استقبال کرده است، ادعا کرد، «من و نتانیاهو بر این باوریم که تحریمها علیه ایران، آنها را در موقعیت مذاکره قرار داده است» و «ما هیچ گزینهای اعم از گزینه نظامی را در ارتباط با ایران از روی میز خارج نکردهایم.» در واقع اوباما، ضمن اشاره به راهکار دیپلماتیک در قبال ایران، همان راهبرد دو مسیره «فشار- دیپلماسی» را مورد تاکید قرار داد. یعنی فشار (تحریم و تهدید نظامی) برای متقاعد کردن ایران به تغییر رفتار متناسب با نظر آمریکا و رژیم صهیونیستی.
بیان این اظهارات و تاکید بر تکرار روشهای خصمانه گذشته آن هم پس از گفتوگوی تلفنی بیسابقه با رئیسجمهوری اسلامی ایران و واگذاری یک امتیاز بزرگ، نشان میدهد که کدخدای مدنظر این بار نیز همان دست چدنی قالب گرفته در دستکش نرم مخملی و نقاب فریب و عدم صداقت را بر چهره دارد و لیاقت اعتماد دولت و ملت ایران را ندارد و از نگاهی دیگر، اساسا جریان خوشبین به غرب تشخیص درستی از کدخدا نداشته و کدخدای موردنظر آنان، خود رعیت رژیم صهیونیستی است.
تعبیر دقیق رهبر انقلاب از نسبت دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی یک تعبیر واقعبینانه و دقیق بود: «ما دولت ایالات متحده آمریکا را دولتی غیرقابل اعتماد میدانیم؛ دولتی خودبرتربین، دولتی غیرمنطقی و عهدشکن، دولتی سخت در پنجه تصرف و اقتدار شبکه صهیونیسم بینالمللی که به خاطر رعایت خواستهها و منافع نامشروع شبکه صهیونیستی بینالمللی مجبورند با رژیم غاصب و جعلی اشغالکننده فلسطین مماشات کنند، در مقابل او نرمش نشان بدهند، اسمش را میگذارند منافع آمریکا، در حالی که به کلی منافع ملی آمریکا با آنچه امروز اینها در حمایت از [آن] رژیم جعلی انجام میدهند، منافات دارد؛ از همه دنیا دولت ایالات متحده آمریکا باج میگیرد و به رژیم جعلی صهیونیستی باج میدهد.»
منبع: رجانیوز