اخراج نماينده مزدور هلند از پارلمان حداقل انتظار مسلمانان است
کد خبر:۲۶۸
بسيج دانشجويي دانشگاه صنعتي اميركبير:

اخراج نماينده مزدور هلند از پارلمان حداقل انتظار مسلمانان است

بسيج دانشجويي دانشگاه صنعتي اميركبير در خصوص ساخت فيلم اهانت آميز توسط نماينده پارلمان هلند با صدور بيانيه‌اي تصريح كرد: اخراج نماينده مزدور و هتاك هلند از پارلمان حداقل انتظار مسلمانان از اين كشور است.

به گزارش «شبکه خبر دانشجو»در اين بيانيه آمده است: اين روزها، بار ديگر شاهد توهين به دين مبين اسلام و شريعت محمدي (ص) هستيم؛ توهيني وقيحانه و بي‌شرمانه كه مسير فتنه‌‌ سلمان رشدي و كاريكاتورهاي جرايد دانماركي را مي‌پيمايد و همچون گذشته، حاصلي جز تباهي و ويراني براي اهل اين كج‌راهه ندارد.

در اين بيانيه با اشاره به اينکه اين بار اهانت كننده به مقدسات مسلمانان، يكي از نمايندگان افراطي و نامتعادل پارلمان هلند است كه به خود اجازه‌ داده است تا در قالب فيلمي به قرآن مجيد و مكتب جاودانه‌ اسلام حمله‌ور شود، آمده است: لابي صهيونيستي در پي درماندگي در مقابل موج جهاني اسلامخواهي و حق طلبي و شكست مفتضحانه از اين جريان در جبهه هاي متعدد، عاجزانه به توهين و تخريب اسلام عزيز روي آورده است؛ غافل از اينكه اين آخرين تلاش هاي مذبوحانه آنان هم حاصلي جز تسريع نابودي محتومشان ندارد و ان شاء الله به زودي پرچم حق در سراسر جهان، بر قلل رفيع كرامت انساني به اهتزاز در خواهد آمد؛ كه «جاء الحق و زهق الباطل انّ الباطل كان زهوقا».

در ادامه اين بيانيه تصريح شده است: بي‌شك اين نماينده‌ پارلمان هلند هم مهره‌اي ناچيز در جبهه‌ استكبار جهاني به رهبري صهيونيزم است كه اربابانش تشخيص داده اند كه اين بار، نوبت اوست تا پروژه‌ تخريب اسلام را پيش برد، اضافه كرده‌است.

اين بيانيه افزوده است: از سوي ديگر امت اسلامي كه در طول تاريخ، مزيّن به لباس كرامت و بزرگواري بوده، نشان داده است كه در اين‌گونه موارد، كوچك‌ترين لطف و بخشش را شايسته‌ حال هتّاكين به دين و مقدسات خود نمي‌داند و آنان را تا پس دادن تاوان كرده‌ زشتشان رها نخواهد ساخت، بدون ترديد در مورد اين نماينده‌ هلندي نيز مسأله به همين صورت است و انتظار براي سوختن اين هتّاك در شعله‌ خشم مسلمانان، چندان به طول نمي‌انجامد.

در ادامه اين بيانيه آمده است: جداي از ملت‌هاي اسلامي كه به تكليف خود آشنا هستند و در انجام آن سر سوزني كوتاهي نمي‌كنند، دولت‌هاي اسلامي هم بايد به خوبي بدانند كه كوچكترين مسامحه در برخورد جدي با اين مساله و كشور متبوع اين مرد هتاك، پذيرفته نيست و مثال بارزي از همراهي با اهانت كنندگان است، به طور قطع، تحريم كالاهاي هلندي و اعمال فشارهاي سياسي و اقتصادي بر اين كشور، حداقل خواسته امت اسلامي است كه بايد توسط دولت‌هايشان صورت پذيرد، خواسته‌اي كه اگر بر آن جامه عمل پوشانده نشود، زمينه براي اهانت‌هاي بعدي به اسلام در اين كشورها فراهم خواهد شد، ما دانشجويان نيز در همين راستا از دولتمردان و به خصوص اصحاب دستگاه ديپلماسي مي خواهيم به اقدامات تكراري و پيش پا افتاده اي چون احضار سفير، محكوم كردن، انتشار بيانيه و... بسنده نكرده و در راه دفاع از دين محمدي (ص) خود را در قالب‌هاي معمول ديپلماتيك محدود نسازند.

بسيج دانشجويي دانشگاه صنعتي اميركبير در ادامه بياينه خود آورده است: از سوي ديگر دولت هلند ضمن درس گرفتن از عاقبت دفاع دولت دانمارك از كاريكاتورهاي توهين آميز، در صدد است تا با اقدامات نمايشي همچون عذرخواهي از مسلمانان، پازل هتاكي به اسلام عزيز را تكميل كرده و در عين حال، خود را از تبعات خشم مقدس مسلمين در امان نگه دارد، در حالي كه امت اسلامي به خوبي مي داند كه اين دولت، با بي توجهي به اخطارهاي مكرر نسبت به مقاصد شوم نماينده هلندي، كوچكترين حركتي براي جلوگيري از پخش اين فيلم موهن انجام نداد و عذرخواهي را به مثال نوشدارو پس از مرگ سهراب، لقلقه زبان سردمداران خود كرد، حداقل انتظار مسلمين جهان از پادشاهي هلند اين است كه با اخراج اين مزدور از پارلمان اين كشور و محاكمه وي، صداقت خود را اثبات نمايد در غير اين صورت سرسپردگي دولت هلند به جريان صهيونيستيِ توهين به اديان الهي آشكار خواهد شد و عذرخواهي هاي خشك و خالي نيز چيزي را تغيير نخواهد داد.

بياينه مذكور توجيهات دولت مذكور مبني بر نبود قانون براي برخورد با اين هتاك را با توجه به قوانين پر طمطراق اين كشور براي مسائل پيش پا افتاده، عذر بدتر از گناه دانسته و افزوده است: گو اينكه با توجه به مصوبه شوراي حقوق بشر سازمان ملل درباره برخورد با اهانت كنندگان به اديان الهي، زمينه براي وضع قوانين داخلي در اين كشورها فراهم شده است، همچنين اين گونه بهانه تراشي‌هاي دولت‌هاي اروپايي، با برخورد قضايي اين كشورها با محققاني كه پيرامون مساله هولوكاست ترديد مي كنند در تناقض بوده و پوچ بودن ادعاي آزادي بيان را در اين كشورها عيان مي سازد.

در پايان ما دانشجويان مسلمان ضمن اخطار به ساير دولت‌هاي غربي در خصوص تكرار چنين وقايع تلخي در كشور هاي اروپايي، هشدار مي‌دهيم در صورت عدم برخورد قاطع اين دولت‌ها با اهانت كنندگان به مقدسات اسلامي، تبعات سنگين واكنش مسلمانان تا سال هاي سال دامنگير دولت‌هاي متبوع هتاكان خواهد بود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار