ساخت فيلم فتنه تلاش مذبوحانهاي براي نشان دادن فروپاشي تمدن غرب است
محمد حسين كشكولي در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در قم، با بيان اينکه ساخت فيلم «فتنه» نشان از فروپاشي تمدن غرب دارد، اظهار داشت: اين گونه حركتها، هميشه نتيجه معكوس داده است؛ به طور مثال چند سال قبل، وقتي در دانمارك كاريكاتورهاي موهن عليه پيامبر اكرم(ص) منتشر شد، در سال جديد ميلادي قرآن در صدر هدايايي قرار گرفت كه مردم آن كشور به يكديگر هديه دادند و همچنين در پي انتشار فيلم موهن فتنه، هلند شاهد اقبال شديد مردم براي خريد قرآن الكتريكي به زبان هلندي بود.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي قم ادامه داد: همواره فتنه انگيزي بر ضد اسلام، قرآن و پيامبر (ص) از لانه يهوديت صهيونيستي بيرون مي زند و اين مسئله نشان مي دهد كه هلند به عنوان يكي از مراكز اصلي تجمع سرمايه داران يهود شناخته مي شود.
وي ابراز داشت: دكتر پيتر بريولي، مدير اجرايي موسسه تحقيقاتي مسيحيت در انگلستان از طريق نشريه ساندي تايمز اعلام كرد كه بر اساس ارقام و آمار، اسلام سريع ترين مذهب در حال رشد در جهان بوده است؛ مجله العالم در سال 1998 از قول دي مايكل برادين، رئيس دانشگاه آريزونا اعلام كرد كه اسلام آوردم به علت آنكه تنها راه حل مسائل امروز آمريكا و جهان است، آنچه در قرن بيست و يكم و پس از آن براي باقي ماندن ايران نيازمنديم، اسلام است و بدون اسلام آيندهاي تير و تار خواهيم داشت.
كشكولي در ادامه يادآور شد: با بررسي مختصر اين موارد به سادگي مي توان دريافت كه احياگري اسلامي طي سالهاي اخير و همزماني آن با فروپاشي تدريجي تمدن عربي، آنها را به وحشت انداخته و بر آن داشته تا براي جلوگيري از فروپاشي كامل با تمام قدرت عليه اسلام و مسلمانان وارد ميدان شوند.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد قم خاطرنشان كرد: خداوند دين مقدس اسلام را به شكلي جامع و كامل طراحي كرده؛ به گونهاي كه مي تواند همه ابعاد زندگي بشر را در همه سرزمينها و همه زمانها اداره كند.
وي افزود: اسلام دين فطرت و درون است و اگر دشمنان بخواهند با تبليغات گسترده جلوه آن را عوض كنند، وجدان و فطرت انسانها در برابر آن ها قد علم مي كند.
كشكولي ادامه داد: وظيفهاي كه فرهنگ اسلام در قبال اين مسائل بر عهده مسلمانان مي گذارد موضوع «شناخت زمان و حركت با مقتضيات زمان» است.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد قم در ادامه با بيان اينكه نقش جوانان، بخصوص دانشجويان در اين عرصه پررنگ تر و اثرگذارتر شده است، تصريح كرد: دانشجويان، استادان و تمام متوليان امر علم در كشور بايد به سمت توليد علم پيش بروند؛ زيرا غرب به اسم علم، جهل را گسترش مي دهد.
وي خاطرنشان كرد: اگر قرار است ايمان، ذهن و حركت جوانان را به سمت درس هدايت كنيم، راهش فقط در علم و تقوا است؛ چرا كه گام اول براي مقابله با دشمن شناخت، يادگيري و پيگيري علوم مورد نياز است.
كشكولي در بخش پاياني صحبتهاي خود گفت: وظيفه ما دانشجويان اين است كه با شناخت مقتضيات زمان و با تحصيل علوم تخصصي و در راستاي فرمايشات ولي فقيه، حركت کنيم و با تيزبيني و آگاهي به دو مقوله مهم دشمن شناسي و دشمن ستيزي بپردازيم./انتهاي پيام/