به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مراسم نمادین بازگشایی دانشگاهها و مراکز پژوهشی و فناوری صبح امروز با حضور حسن روحانی، رئیسجمهور؛ اسحاق جهانگیری، معاون اول ریاست جمهوری؛ حجتالاسلام محمدیان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها؛ کلانتری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران؛ فانی، سرپرست آموزش و پرورش؛ قاضیزاده هاشمی، وزیر بهداشت؛ توفیقی، سرپرست وزارت علوم و جمعی از نمایندگان مجلس و رؤسای دانشگاهها در دانشگاه تهران برگزار شد.
در بدو ورود به این مراسم تدابیر شدید امنیتی برای دانشجویان از سوی حراست دانشگاه تهران صورت گرفته بود، به صورتی که حتی به برخی از خبرنگاران اجازه بردن گوشی همراه به داخل سالن مراسم داده نمی شد.
با وجود اینکه برنامه برای دانشجویان تدارک دیده شده بود، اما بسیاری از دانشجویان در بیرون از سالن به دنبال تهیه کارت برای ورود به سالن بودند و مسئولان حراست دانشگاه آنان را به مسجد دانشگاه تهران برای تماشای پخش زنده این برنامه که به صورت ویدوئو کنفرانس بود، راهنمایی میکردند.
حاشیه جالب این مراسم موافقت نکردن مسئولان برنامه با ورود قاب عکسی از شهدای ایرباس بود که دانشجویان بسیجی دانشگاه تهران آن را برای هدیه دادن به رئیسجمهور آماده کرده بودند.
پس از اینکه ناصر آراسته، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در سخنرانی خود به این موضوع اشاره کرد، گفته شد که دفتر ریاست جمهوری از دانشجویان بسیجی خواسته است که این قاب عکس را برای دفتر بفرستند.
آراسته در سخنان خود انتقاداتی را نسبت به اقدامات وزیر علوم مطرح کرد که این امر با ایجاد بینظمی و متشنج شدن فضا توسط برخی از افراد حاضر در جلسه که مدعی طرفداری از روحانی بودند، مواجه شد.
وی در پاسخ به اقدام زشت آنان خطاب به رئیس جمهور گفت: آقای روحانی! ما ناراحت نمیشویم، اما از این جماعت افراطی میترسیم که همان طور که در سال 83 رئیس جمهور قانونی کشور را هُو کردند و مورد اهانت قرار دادند، همین جماعت، این بلا را سر شما بیاورند.
از سویی نگرانی برخی از دانشجویان که در این مراسم از آنان تقدیر شد، نسبت به انتخاب وزیر علوم و ادامه مسیر علمی کشورمان با سکانداری توفیقی از نکات جالب این مراسم بود.
سخنرانی رئیس جمهور نیز در این مراسم با نکات جالبی همراه بود؛ وی با توجه به این که در دانشگاه تهران درس خوانده است، گفت: اکنون در این نقطه احساس یک رئیس جمهور را ندارم، بلکه حس میکنم یک دانشجو هستم.
وی در ادامه سخنان خود کشور را نیازمند تلاش علمی دانست و تصریح کرد: نباید در رشد علمی خود را دلخوش به تعداد مقالات کنیم، حتی مقالاتی که با تلاش فراوان تهیه شده است.
این در حالی است که شاخص علمی یک کشور بر اساس تعداد مقالات علمی تعیین میشود.
روحانی همچنین در سخنان خود به تشریح وضعیت بد اقتصادی دولت پرداخت و گفت: دولت در شرایطی کار خود را آغاز کرد که با خزانههای خالی و انبوهی از بدهکاری مواجه بود؛ این سخن رئیسجمهور با تشویق حضار مواجه شد که روحانی گفت: این جمله تشویق نداشت، ولی میخواستم بگویم ما با درد دل شما همراهیم.
آقاي رئيس جمهور حتي در نيويورک در سازمان ملل و در جواب خبرنگاران اجنبي هم چندين بار به وضع اقتصاد ايران تاکيد کردند: وقتي دولت را تحويل گرفتم ديدم متاسفانه وضع آنچه فکر مي کرديم بسيار بدتر هست.
به خراب کردن وجه بين المل ما که غربي ها هم بگويند تحريم ها اثر کرد، اين صحبت ها چه اثري دارد؟ البته خيلي محترمانه به دولت قبلي توهين مي کند و مهمتر آنکه به مردم مي گويدحالا حالاها انتظار خوب شدن اوضاع نداشته باشيد و البته اميد هم مي دهند که وقتي بالاخره به اميد مشکلات حداقل کم شد، هرچند 4 سال آينده، بگويند ديديد به قولمان وفا کرديم.
ما فقط نبايد نااميد بشيم
خيلي با اين قضيه موافقم.
به نظر من وقت و انرژي دانشجوها و متفکرين اين کشور به جاي اينکه صرف توليد ثروت براي کشور بشه ، صرف نوشتن مقالاتي براي مجلات ISIميشه که تعداد معدودي از اون ها کاربردي هستند.