مذاکرات دولت و کنگره آمریکا درباره بودجه به تاخیر افتاد
کد خبر:۲۶۸۳۰۲
با ادامه اختلاف جمهوریخواهان و دموکرات‌ها؛

مذاکرات دولت و کنگره آمریکا درباره بودجه به تاخیر افتاد

گزارش‌های منتشر شده از سوی کاخ سفید حاکی از به تاخیر افتادن مذاکرات دولت و کنگره آمریکا در خصوص بحران بودجه است.
مذاکرات دولت و کنگره آمریکا درباره بودجه به تاخیر افتاد

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، مذاکرات کاخ سفید و کنگره آمریکا بر سر بحران بودجه به تعویق افتاد.

 

به گزارش «سی. ان. ان»، در حالی که تعطیلی دولت آمریکا به دلیل عدم تصویب لایحه بودجه وارد هفته سوم خود شده، کاخ سفید با انتشار بیانیه ای اعلام کرد، مذاکره دولت و قانونگذاران که قرار بود دوشنبه انجام شود، به تعویق افتاده است.

 

بر اساس این بیانیه، تاخیر صورت گرفته به دلیل اختلاف میان جمهوریخواهان و دموکرات های کنگره آمریکا بر سر افزایش سقف بدهی های دولت است.

 

هنوز در خصوص اینکه مذاکرات مورد نظر قرار است چه زمانی دوباره شروع شود، خبری منتشر نشده است.

 

در حالی که بانک جهانی و صندوق بین المللی پول در خصوص عواقب وخیم بحران بودجه در آمریکا هشدار داده و پنجشنبه آتی آخرین فرصت برای تصمیم گیری در این باره در نظر گرفته شده است، هری رید، رهبر دموکرات های کنگره آمریکا شب گذشته گفت که گفت و گوها با جمهوریخواهان هنوز به نتیجه قطعی نرسیده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار