کد خبر:۲۶۸۴۲۰

اعتراض‌ ایرانی‌ها در کمپین‌های ضد بی‌بی‌سی + تصاویر

هتاکی‌های تلویزیون بی‌بی‌سی فارسی نسبت به مردم و کشور ایران، با واکنش‌های بسیاری از طرف کاربران ایرانی شبکه‌های اجتماعی روبرو شد، به‌ طوری که در روزهای گذشته کمپین‌های ضد بی‌بی‌سی بسیاری در شبکه‌های اجتماعی ایجاد شده است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در حالی که چند روزی از اقدام بی‌بی‌سی فارسی در جعلی خواندن کشور ایران می‌گذرد، هر ساعت به تعداد افراد معترض به این اقدام شبکه وابسته به خاندان سلطنتی انگلیس اضافه شده و افراد عضو در کمپین‌های ضد بی‌بی‌سی در حال افزایش است.

 

بی‌بی‌سی فارسی که شانزدهم مهرماه در برنامه‌ای، عطاالله مهاجرانی، وزیر فرهنگ دولت اصلاحات، را به برنامه خود دعوت کرده بود، از زبان نادر سلطانپور مجری خود بار دیگر ماهیت اصلی خود را نشان داد و این مجری با ذکر این ادعای مضحک که ایران کشوری جعلی است، موجب بروز موجی از خشم و نفرت نسبت به این شبکه تلویزیونی شد.

 

پس از این اتفاق جهت‌دار و هماهنگ شده که پس از مصاحبه بی‌بی‌سی فارسی با نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی انجام شد، فضای مجازی و به خصوص شبکه‌های اجتماعی مملو از انتقادات به بی‌بی‌سی شد. کاربران ایرانی نسبت به این اقدام بی‌بی‌سی معترض شده و کمپین‌های مختلفی را برای محکومیت این اقدام به راه انداختند و خواستار عذرخواهی رسمی و سریع مسئولان و مجری بی‌بی‌سی فارسی شدند.

 

این در حالی است که عده معدودی از معترضان عنوان کرده‌اند که قبلا به تماشای برنامه‌های خبری این شبکه می‌پرداختند، ولی پس از این اتفاق بیش از پیش به نیت واقعی بی‌بی‌سی فارسی پی برده و دیگر ژست بی‌طرفی این شبکه را قبول ندارند.

 

مجریان بی‌بی‌سی چند روز بعد از این افتضاح خود، در برنامه دیدبان در پی توجیه اقدام ضد ایرانی خود برآمدند و بینندگان را به توهم و تصور اشتباه متهم کردند. اما نکته جالب توجه این است که دست‌اندرکاران بی‌بی‌سی که همیشه خود را حرفه‌ای و بی‌طرف می‌دانند حتی به خود زحمت ندادند یک عذرخواهی از مردم ایران و بینندگان خود داشته باشند و همین کار آن‌ها موجب خشم بیشتر کاربران و کمپین‌های ضد بی‌بی‌سی شد.

 

در صفحه رسمی بی‌بی‌سی فارسی در فیسبوک نیز تعداد زیادی کامنت و نظر کاربران در خصوص اقدام ضد ایرانی این شبکه وابسته به انگلیس به چشم می‌خورد که البته برخی از این نظرات نیز توسط بی‌بی‌سی حذف شده‌اند.

 

در حالی که روز به روز به تعداد این نظرات اضافه می‌شود، بینندگان بی‌بی‌سی نیز به شدت در حال ریزش هستند و همین امر موجب مستاصل شدن مسئولان این شبکه شده است. مدیران این شبکه هم که در برنامه دیدبان حاضر به عذرخواهی از ملت ایران نشدند و سعی در القای این مطلب داشتند که اظهار نظر مجری این برنامه سهوی بوده و اشتباه خاصی نبوده، حال نه راه پس دارند و نه را پیش.

 

کاربران متفق‌القول به این نکته اذعان کرده‌اند که به هویت واقعی بی‌بی‌سی پی برده و متوجه نیت گردانندگان شبکه دولتی انگلیس شدند.

 

ایرانی‌ها تاکنون، صد‌ها هزار کامنت در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده‌اند و تصاویر مختلفی را آماده کرده‌اند که در ادامه به بخشی از این کامنتها و تصاویر اشاره خواهد شد.

 

در یکی از اقدامات جالب مسئولین صفحه آذربایجان، جز لاینفک ایران تصویری را منتشر کرده‌اند که در آن از ایرانی‌ها تقاضا دارند صفحه فیسبوک این شبکه را آنلایک کنند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار