به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، برنامه ورزش از نگاه دو که مدتی است روش برنامهای خود را با تغییراتی روبرو کرده، روی آنتن شبکه دوم سیما رفت و در آن آیتمهای زیبا و جذابی پخش شد.
از حضور حمید رضا آصفی و ناگفتههایش از ورزش در طول دو دهه اخیر گرفته تا میزگرد علی منصوریان، حمید استیلی و علی خلیفه در خصوص تیم ملی فوتبال ایران و سرمربی این تیم، از جمله آیتمهای این برنامه بود. حمیدرضا آصفی، سخنگوی سابق وزارت امور خارجه و سفیر سابق ایران در کشورهایی چون آلمان شرقی و فرانسه مطالبی را مطرح کرد که شاید تابحال در جایی گفته نشده بود. در ادامه برخی از مسائل مطرح شده از سوی آصفی را میخوانید.
- بازی ایران و آمریکا در فرانسه در جام جهانی 98، چندین ماه کار ما را گرفت. من آن زمان سفیر ایران در فرانسه بودم و از 4 یا 5 ماه قبل و زمانی که مشخص شد ایران با آمریکا همگروه است، سختیهای کار ما شروع شد. چراکه منافقین تمام تلاش خود را برای فعالیت در این مسابقه و بهره برداری از این بازی آغاز کرده بودند.
- پیش از آغاز بازی و در اردوی تیم ملی که بودیم، رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب از ایران با بنده تماس گرفتند و این مسئله را عنوان کردند که رهبری گفتهاند به بچههای تیم ملی بگویید نگران نباشند و این بازی را خواهند برد. بعد از بازی هم دیدیم که همین شد و حرف رهبری درست درآمد. تیم ملی آن بازی را برابر آمریکا برد.
- منافقین برای بازی ایران و آمریکا برنامه ریزی کرده بودند. ما در سفارتخانه تعداد 2 تا 3 هزار بلیط خریداری کرده و به گروهی از ایرانیها دادیم اما منافقین نیز برای خود بلیط تهیه کرده بودند و برای این بازی برنامه داشتند. آنها میخواستند وارد ورزشگاه شوند اما ما با پلیس فرانسه هماهنگیهایی را انجام داده بودیم که از ورود افراد مشکوک جلوگیری کند. اما آنها 3 پیراهن را روی هم پوشیده بودند و وقتی روی سکوها نشستند، دو پیراهن روی خود را درآورده و پیراهن زیرین خود را نمایان کردند. منافقین سکوهای روبروی دوربینهای تلویزیونی را اشغال کردند تا بتوانند از این طریق خودی نشان دهند. روی پیراهن زیرین هم تصویری از سرکرده منافقین قرار داشت. همانجا ما سریعا سراغ مسئولین تلویزیونی و کارگردان تلویزیونی مسابقه رفتیم و بعد از مذاکراتی که داشتیم آنها به تمام دوربینهای تلویزیونی بازی دستور دادند که هیچ نمای بستهای از تماشاگران را به تصویر نکشند. سرانجام هم اینگونه شد و شما اگر بازی ایران و آمریکا را ببینید هیچ تصویری از حضور منافقین که اتفاقا لباسهای یکدستی هم پوشیده بودند تا بهتر دیده شوند، در بازی ایران و آمریکا نمیبینید.
- زمانی که فوتبال ایران بعد از برکناری محمد دادکان تعلیق شد، آقای الهام به بنده زنگ زد و گفت که آقای احمدینژاد میگوید هرکاری لازم است انجام دهید که این تعلیق از فوتبال برداشته شود.
- در ماجرای نامگذاری لیگ امارات به خلیج عربی، فدراسیون میتوانست و باید با لابی کردن جلوی نامگذاری لیگ امارات با نامی جعلی را میگرفت.
- دوستان در وزارت خارجه دیپلماتهای ورزیدهای هستند و میدانند چه کار باید انجام بدهند. برای بازیهای دوستانه میتوان از ظرفیت مذاکرات و نفرات زبده حاضر در دیپلماسی خارجی استفاده کرد.
- خط قرمز ما نه تنها در ورزش، بلکه در تمام مسائل جمهوری اسلامی مشخص است و آن مسئلهای جز رژیم صهیونیستی نیست. اما در زمینه آمریکا این مسئله کمرنگتر است و در ماههای اخیر نیز تغییراتی ایجاد شده است. در حال حاضر با توجه به تغییرات صورت گرفته و تغییر دید کشورها نسبت به ایران، فرصت مناسبی وجود دارد برای آنکه بتوانیم تیمهای بزرگی را برای برگزاری بازی دوستانه دعوت کنیم.
- من در فرانسه 2 بار برای تیم ملی فوتبال کشورمان در فرانسه اردو گذاشتم و یک ریال هم خرج نکرد. کسی خرج این اردوها را داد که از فرانسه به ایران مرغ وارد میکرد و من به او گفتم که از طریق ایران در آمد کسب میکنی و باید هزینه این اردوها را متقبل شوی. البته او هم برای رضای خدا این کار را نکرد. او دوست داشت نام ایران بیشتر مطرح شود تا از این طریق بتواند بیزینس قوی تری داشته باشد.
- ورزش هر وقت دچار مشکل میشود سراغ دستگاه دیپلماسی میرود. ورزشیها باید ارتباط تنگاتنگی با دستگاه دیپلماسی برقرار کنند و این ارتباط فقط در زمان بروز مشکلات نباشد. باید از تمام ظرفیتها به خصوص وزارت خارجه استفاده کرد.
- زمان حضور دادکان هم اینگونه احساس شد که آقای مهرعلیزاده را برداشتهاند و آقای دادکان با مسائل خاص وارد فوتبال شده است. همان اتفاقی که در زمان آقای دادکان و برکناری ایشان به وجود آمد.
- در حال حاضر ترجیح میدهم بیشتر مشورت بدهم تا از این طریق خدمتگزاری کنم. دیگر حس و حالی برای رئیس فدراسیون فوتبال یا این دست پستها برای ما وجود ندارد.
منبع: فردا