کد خبر:۲۶۹۲۰۴
تلاش اصلاحطلبان برای تحتالشعاع قرار دادن شعارهای ۱۳ آبان
شواهد حکایت از آن دارد که عناصر اصلاحطلب در تلاش هستند تا با برخی از اقدامات شعارهای ضد استکباری در راهپیمایی ۱۳ آبان را تحت الشعاع قرار دهند.
به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ تعداد زیادی از عناصر اصلاح طلب در شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک و توئیتر فعالیت دارند.
عناصر اصلاح طلب بعد از فتنه 88 و انزوا در سطح جامعه و میان مردم برای ادامه حیات سیاسی خود مجبور شدند بیش از گذشته به فعالیت در شبکه های اجتماعی بپردازند به طوری که این روزها می بینیم صفحه شبکه اجتماعی این افراد باعث ایجاد حاشیه هایی در کشور شده است.
اما رصد فعالیت عناصر اصلاح طلب در شبکه اجتماعی طی چند وقت اخیر حاکی از این است که این افراد قصد دارند برای شعار دهی در حمایت از اقدامات اخیر دولت در عرصه دیپلماسی موجی را به راه بیاندازند.
همچنین شواهد حکایت از آن دارد که عناصر اصلاح طلب در تلاش هستند تا با برخی از اقدامات شعارهای ضد استکباری در راهپیمایی 13 آبان را تحت الشعاع قرار دهند.
منبع: دانا
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰