رئیس پارک فناوری پردیس از اهدای جایزه علمی و فناوری پیامبر اعظم(ص) به عنوان بالاترین نشان حوزه فناوری در سالروز میلاد حضرت رسول(ص) به بهترین دانشمند حوزه فناوری جهان خبر داد.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، مهدی صفارینیا در یازدهمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس که در حال حاضر در سالن اجتماعات این پارک در حال برگزاری است درباره گزارش عملکرد سالانه پارک فناوری پردیس اظهار داشت: در حوزه تعداد شرکتهای عضو خانواده پارک فناوری پردیس در بخش تکمیلی و تجاری 60 درخواست داشتهایم، سه شرکت به شرکتهای این پارک اضافه شده است و بیشترین شرکتها در حوزه الکترونیک، تجهیزات پزشکی، آیتی و سایر حوزهها تشکیل شدهاند.
وی درباره عملکرد شرکتها نیز گفت: 1500 نفر در این شرکتها مستقر هستند که 140 میلیارد تومان مجموعه سرمایهگذاری این شرکتها هستند، در یک سال اخیر 45 میلیون دلار صادرات به 25 کشور داشتهایم، با 18 کشور همکاری تجاری و 10 شرکت دریافتکننده فناوری خارجی بودهاند.
رئیس پارک فناوری پردیس ادامه داد: 88 میلیون دلار ارزش تکنولوژیهایی است که از این شرکتها دریافت شده است و در مورد 27 طرح دانشگاهی به همت 19 شرکت قرارداد منعقد شده است، 68 کارآموز به همت 20 شرکت در یک سال گذشته جذب شده است، 56 مورد اشتراک کارگاهی صورت گرفته و 109 نفر از فارغالتحصیلان نیز جذب شدهاند.
صفارینیا افزود: در حوزه بومیسازی دانش فنی 19پتنت جدید که چهار مورد آن خارجی است خریداری شده است، در این حوزه 38 محصول ارتقا یافته و به روز است.
وی گفت: بیش از صد میلیارد تومان سرمایهگذاری در بخش RND شده است و 51 استاندارد سازمانی و 94 مجوز اخذ شده است.
صفاری نیا اظهار داشت: در حوزه مشاورهها و خدمات تخصصی با اضافه شدن 5 کارگزار تعداد آنها به 19 کارگزار رسیده است، 30 سرفصل خدمات مشاورهای با شش دوره آموزش عمومی ارائه شده است همچنین بیش از 80 خدمت از 50 شرکت بهرهبرداری شده است.
رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به 11 رونمایی در قالب سه برنامه در دولت دهم افزود: بیش از 40 هیئت خارجی از پارک فناوری پردیس بازدید کردهاند و این پارک در چهار نمایشگاه بینالمللی حضور داشته است.
صفارینیا با اشاره به آمادهسازی ساز دو پارک فناوری پردیس اظهار داشت: در این حوزه کارهای تکمیلی تونل تاسیسات، تحویل قطعات مجتمع، تجاریسازی و فن بازار، ساخت ساختمان، کارگاه فنآفرین، طراحی ساختمان چند منظوره، طراحی کمیته معماری و افزایش شبکه برق پارک انجام شده است.
وی درباره امور رفاهی و فرهنگی خانواده در پارک فناوری پردیس گفت: ارائه سرویس ایاب و ذهاب، ارائه مرکز خدماتدرمانی، توسعه خدمات بانکی و عمومی و برگزاری دورههای کتابخوانی از کارهای انجام شده این حوزه است.
رئیس پارک فناوری پردیس درباره ارائه خدمات در سطح ملی و بینالمللی نیز اظهار داشت: انعقاد قرارداد طرحهایی با شرکتهای گاز و آب و فاضلاب همچنین انعقاد قرارداد با شرکت ملی نفت با همکاری مجموعههای دانشگاهی و معاونت علمی و فناوری از کارهای انجام شده این حوزه محسوب میشود.
صفاری نیا در ادامه با اشاره به راهاندازی سه مرکز حل اختلاف در پارک فناوری پردیس به اهدای جایزه علمی و فناوری پیامبر اعظم(ص) اشاره کرد و اظهار داشت: این جایزه به عنوان بالاترین نشان حوزه فناوری شناخته شده است که قرار است در سالروز میلاد حضرت رسول(ص) در سال جاری به بهترین دانشمند حوزه فناوری جهان اعطا شود.